GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: «Κλάψαμε λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης»

Κατερίνα Στικούδη: «Κλάψαμε λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης»

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τη μητρότητα.

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχθεί στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» τη συνάντησε σε βραδινή της έξοδο και εκείνη, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τη μητρότητα.


«Στη συναυλία στη Μάλτα μοιράστηκα μια πολύ ωραία κατάσταση που βιώνουμε. Είχα σκεφτεί να το κάνω λίγο διαφορετικά αλλά επειδή ήταν πολύ ζεστό το κοινό και ένιωσα πολύ οικεία, δε δίστασα και το είπα. Χαίρομαι πάρα πολύ που έγινε τόσο ζεστά και όμορφα. Κλάψαμε λίγο μετά» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

«Αλλάζουν όλα με τον ερχομό ενός παιδιού. Δεν είναι κακό να το πούμε, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά είναι μαγικό. Είναι συγκινητικό να βλέπω τον άντρα μου σε μικρογραφία» πρόσθεσε.