GOSSIP

Άννα Βίσση: «Άκουγα τα τραγούδια μου όπως τα έχω ονειρευτεί» – Η έκπληξη του Νίκου Καρβέλα

Άννα Βίσση: «Άκουγα τα τραγούδια μου όπως τα έχω ονειρευτεί» – Η έκπληξη του Νίκου Καρβέλα

Οι πρώτες δηλώσεις της  Άννας Βίσση για την μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας στο τραγούδι. Η ξεχωριστή έκπληξη του Νίκου Καρβέλα στη μούσα του.

Το «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Άννα Βίσση στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι. Στο πλευρό της Άννας Βίσση βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για την συναυλία της για τα 50 χρόνια καριέρας και για τα συναισθήματά της από την παρουσία του κόσμου που την αποθέωσε.

Ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στη σκηνή για να συνοδεύσεσει με το πιάνο την πρώην σύζυγό του, ενώ αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα.

«Ήταν μια συγκινητική βραδιά»

«Ήταν μια συγκινητική βράδια. Όχι συγκινητική down, συγκινητική up. Η συναυλία αυτή ήταν η καλύτερη που έχω κάνει. Ξέρετε ποιο ήταν το ωραίο; Αυτά τα τραγούδια τα λέω παντού. Είπα σήμερα τραγούδια που δεν μπορώ να πω στους χώρους που εμφανίζομαι και αυτό νομίζω ήταν το πιο ξεχωριστό. Το άλλο ξεχωριστό ήταν η σύνθεση της ορχήστρας που άκουγα τα τραγούδια μου όπως τα έχω ονειρευτεί και ο Καρβέλας όπως τα έχει φανταστεί γράφοντάς τα», είπε αρχικά η Άννα Βίσση.

«Το άλλο ξεχωριστό ήταν η σύνθεση της ορχήστρας που άκουγα τα τραγούδια μου όπως τα έχω ονειρευτεί και ο Καρβέλας όπως τα έχει φανταστεί γράφοντάς τα», συνέχισε η Άννα Βίσση κάνοντας μια αναφορά στον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο συνεχίζουν να έχουν μια ξεχωριστή σχέση.

Ο Νίκος Καρβέλας μάλιστα της είχε επιφυλάξει και μια μεγάλη έκπληξη, καθώς είχε γράψει ένα τραγούδι που η Άννα Βίσση το άκουσε για πρώτη φορά live στο Ηρώδειο.

«Αισθάνομαι ότι δεν αξίζω την τόση αγάπη που εισπράττω. Έτσι αισθάνομαι, έτσι σκέφτομαι», συμπλήρωσε η Άννα Βίσση.