GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλύψεις για τη μεγάλη της επιτυχία «...One More Time» - Για ποιον προοριζόταν

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλύψεις για τη μεγάλη της επιτυχία «...One More Time» - Για ποιον προοριζόταν

Το σινγκλ του 1998, που κυκλοφόρησε από την 16χρονη τότε Σπίαρς και παρέμεινε στην κορυφή των charts για 32 εβδομάδες, σε 22 χώρες

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το χιτ «Baby One More Time» και το εμβληματικό της βίντεο που έγιναν συνώνυμο με την καλλιτέχνιδα και με την ποπ κουλτούρα μιας ολόκληρης γενιάς δεν προοριζόταν γι' αυτήν!

Σύμφωνα με την Daily Mail το κομμάτι παραλίγο να ηχογραφηθεί από δύο άλλα θρυλικά γκρουπ.

Οι TLC.

Το σινγκλ του 1998, που κυκλοφόρησε από την 16χρονη τότε Σπίαρς και είχε γραφτεί τον Max Martin, έκανε την άγνωστη τότε Μπρίτνεϊ mega star και παρέμεινε στην κορυφή των charts για 32 εβδομάδες, σε 22 χώρες και έγινε ένα από τα τραγούδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία με περισσότερα από 10 εκατομμύρια πωλήσεις.

backstreet-boys.jpg
Οι Backstreet Boys.

Ωστόσο το κομμάτι αρχικά προοριζόταν για το girlband TLC, και to boyband, The Backstreet Boys.

Το "...Baby One More Time" είναι ένα εφηβικό χορευτικό ποπ τραγούδι που αναφέρεται στα συναισθήματα ενός κοριτσιού μετά από ένα χωρισμό με το αγόρι της.

Το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι και σκηνοθέτησε ο Nigel Dick παρουσιάζει την Spears σαν μαθήτρια που ξεκινά να τραγουδά και να χορεύει στους χώρους του σχολείου, ενώ παρακολουθεί αυτόν που την ενδιαφέρει ερωτικά από μακριά.

Το 2010 το μουσικό βίντεο για το "...Baby One More Time" ψηφίστηκε σαν το τρίτο πιο επιδραστικό βίντεο στην ιστορία της ποπ μουσικής σε μια ψηφοφορία που διοργάνωσε το Jam!.