GOSSIP

Λιάγκας: «Ασχολούμαστε με το ποιος δημοσιογράφος βρίζει τον Μπέο

Λιάγκας: «Ασχολούμαστε με το ποιος δημοσιογράφος βρίζει τον Μπέο

Ο Γιώργος Λιάγκας θεωρεί πως ο Δήμαρχος Βόλου αδικεί τον εαυτό του με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τριτης μέσα από την εκπομπή του. Αφορμή στάθηκαν οι αδιανόητες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά δημοσιογράφων.

Όπως είπε ο παρουσιαστής στο Πρωινό, θεωρεί πως ο Δήμαρχος Βόλου αδικεί τον εαυτό του με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε και ότι ζούμε σε μία χώρα υποκρισίας καθώς κανείς δεν ασχολείται με τον διχαστικό του λόγο αλλά με το ποιος παρουσιαστής τον βρίζει περισσότερο.

«Ντροπή είναι να είσαι πρώτος πολίτης μίας πόλης, να σε έχουν τιμήσει το 55% του Βόλου και να μιλάς με τόσα αγοραία επιχειρήματα και με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πραγματικά θεωρώ ότι αδικείτε τον εαυτό σας και τους ψηφοφόρους σας διότι αν ρωτούσατε έναν προς έναν τους ανθρώπους που σας ψήφισαν, θα ντρέπονταν κι αυτοί. Ο πρώτος πολίτης της πόλης μιλά με τέτοιους χαρακτηρισμούς «κοπρίτες», «ξεφτίλες», «σκουπίδια», «πατσαβούρες», «άπλυτοι» είναι μόνο λίγα από αυτά που σημείωσα για τις απαράδεκτες χθεσινές τοποθετήσεις σας», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι το 55% που σας ψήφισε, συμφωνεί με την προτροπή σας σε βία όταν λέτε ότι πρέπει να πετάξουν αυγά κάποιοι, να φτύσουν ροχάλες και να τους κάνουν τηγανιτούς. Είναι προτροπή σε βία».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Ζούμε σε μία χώρα υποκρισίας, που μπορεί ένας πολίτης να βγαίνει και να μιλά με ένα διχαστικό εμπρηστικό λόγο και ουδείς να ασχολείται και ασχολούμαστε με το ποιος δημοσιογράφος τον βρίζει περισσότερο και ψέγουμε εκπομπές. Εσείς στην εκπομπή του Λιάγκα δεν τον αντιμετωπίσατε όπως έπρεπε ή ο τάδε δημοσιογράφος στην τάδε εκπομπή το βράδυ τον αντιμετώπισε περισσότερο ή λιγότερο. Αντί να ασχοληθούμε με το πρόβλημα, όπου ένας άνδρας με αξίωμα δημόσιο βγαίνει και εξαπολύει τέτοιο ρατσιστικό φασιστικό λόγο και να πάει στη δικαιοσύνη. Εγώ αν ήμουν πολίτης του Βόλου σήμερα, θα έλεγα ότι ο δήμαρχός μου με προσβάλλει».