GOSSIP

Οδυσσέας Σταμούλης: «Αύριο έχω τα τρίμηνα του γιου μου και έγινε και αυτό της Κάτιας Νικολαΐδου»

Οδυσσέας Σταμούλης: «Αύριο έχω τα τρίμηνα του γιου μου και έγινε και αυτό της Κάτιας Νικολαΐδου»

Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης από τον θάνατο της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του στην Ικαρία.

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου, το βράδυ της Τετάρτης 8/11 μετά από μάχη που έδινε για χρόνια με τον καρκίνο.

Ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στον Alpha για την πρόσφατη απώλεια του 11χρονου γιου του και τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, που ήρθε να συμπληρώσει το παζλ των πιο δύσκολων στιγμών του ηθοποιού.

«Είμαι συντετριμμένος. Την απώλεια του γιου μου τη ζω συνέχεια. Θα πεθάνω με αυτό. Αύριο έχω τα τρίμηνα και έγινε και αυτό της Κάτιας και είμαι πραγματικά συντετριμμένος».

Δείτε το απόσπασμα στο 03:25

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις το πρωί στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

«Εγώ με την Κάτια έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια, αλλά είμαι συντετριμμένος, αυτό έχω να πω. Είναι κι απανωτά αυτά τώρα, δεν μπορώ να ξεκολλήσω πια από την στενοχώρια, είναι μόνο στενοχώρια. Είμαι συντετριμμένος, έτσι κι αλλιώς ήμουν. Τα θερμά μου συλλυπητήρια, τα πιο βαθιά στους δικούς της ανθρώπους», δήλωσε ο Οδυσσέας Σταμούλης.