GOSSIP

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Προσπαθήσαμε να υιοθετήσουμε παιδί με τον Φάνη Μουρατίδη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Προσπαθήσαμε να υιοθετήσουμε παιδί με τον Φάνη Μουρατίδη

«Αν συμβούλευα τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, γιατί γίνεται κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Για την προσωπική της ζωή και την προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί με τον Φάνη Μουρατίδη μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ η Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος και ήμουν πολύ εκεί, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Αυτό όμως, έχει κάποιο κόστος».

Ερωτηθείσα για τις συμβουλές που θα έδινε σε μια νέα κοπέλα, η Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Αν συμβούλευα τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, γιατί γίνεται κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αληθινό το τόσο απόλυτο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για την προσπάθεια που είχε κάνει με τον Φάνη Μουρατίδη να υιοθετήσουν ένα τρίτο παιδί. Όπως είπε, είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας, όμως τους πρόλαβε ο κορωνοϊός.

«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας, μετά μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε. Τώρα πια δεν έχω το κουράγιο. Αν μου τύχαινε, βέβαια, ναι. Να το επιδιώξω όμως όχι, τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά δεν νομίζω ότι θα είχα το κουράγιο», εξήγησε.