GOSSIP

Ράνια Τζίμα: Αποκαλύπτει ποιο σημείο του ανθρώπινου σώματος είναι γοητευτικό

Ράνια Τζίμα: Αποκαλύπτει ποιο σημείο του ανθρώπινου σώματος είναι γοητευτικό

Η Ράνια Τζίμα μίλησε για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «MEGA» αλλά και το τι είναι για εκείνη γοητευτικό

Η Ράνια Τζίμα σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας δημοσιογράφος αλλά και τις φορές που έχει γίνει viral στα social media.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!, όπου αρχικά είπε: «Πολλά πράγματα είναι καλύτερα όσο μεγαλώνεις. Και την εικόνα μας την καταλαβαίνουμε καλύτερα. Κάνουμε τα πιο σωστά πράγματα, αφήνουμε κάποια από τα λάθος, αφήνουμε τις υπερβολές που κάναμε παλαιότερα. Πατάς καλύτερα στα "παπούτσια" σου. Η αύρα των ανθρώπων είναι sexy. Δεν είναι ποτέ το μάτι ή η μύτη, ποτέ δεν ήταν. Είναι αυτό που εκπέμπει ο άλλος. Το μυαλό βεβαίως των ανθρώπων είναι το 90% του case. Ένα μυαλό μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο συγκλονιστικά sexy και η εικόνα του τυπικά να μην παραπέμπει σε αυτό».

«Είναι εύκολο να ισορροπεί ένας άνθρωπος ανάμεσα σε ένα δελτίο ειδήσεων και την καθημερινότητα;» ρωτήθηκε στην πορεία και απάντησε: «Έχει πει ο Αντώνης Σρόιτερ την καταπληκτική ατάκα “Ναι, κάποτε ήμουν κανονικός άνθρωπος”. Είναι όλα θέμα διαχείρισης και παίζει ρόλο πότε σου έρχονται τα πράγματα. Δελτία κάνω 3 χρόνια, κεντρικά δελτία κάνω 2 χρόνια, αυτό μου ήρθε σε μεγάλη ηλικία, οπότε είναι δύσκολο να «σαλέψεις» σε αυτή την ηλικία, έχεις δομήσει κάποια πράγματα μέσα σου. Επίσης, η δουλειά, παρόλο ότι είναι πολλές ώρες, είναι ένα παράθυρο. Μπαίνω σε έναν άλλον κόσμο για κάποιες ώρες, κλείνω τον διακόπτη μόλις συνεχίζω και μετά έχω μία κανονικότατη ζωή. Δεν έχει καμία διαφορά».

Η Ράνια Τζίμα, πρόσθεσε στην πορεία: «Κάνω αυτοκριτική κάθε μέρα. Βρίσκω λάθη μου καθημερινά, αλλά δεν νομίζω ότι έχω αδικήσει ποτέ κανέναν από τους συνομιλητές μου, δεν το πιστεύω. Μήπως για πολλά χρόνια ήμασταν ανεκτικοί και τώρα ξαφνικά που γίνονται “κανονικές” ερωτήσεις, μας φαίνεται κάτι φοβερό; Ο κόσμος έχει κάποιες απαιτήσεις και πρέπει να έχει κι από εμάς, είμαστε εκεί για τον κόσμο και όχι για τους εαυτούς μας. Έχω βρει λάθη σε διατυπώσεις μου, σε θέματα διαχείρισης εσωτερικής ισορροπίας».

Στην ερώτηση «ποια είναι η αντίδραση του κόσμου όταν την βλέπει;» η δημοσιογράφος απάντησε: «Μου αρέσει πολύ που με σταματούν στον δρόμο γυναίκες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι΄αυτό. Οι 8 στις 10 είναι γυναίκες. Είναι ακόμη πιο γλυκό όταν μου λένε “σε βλέπει ο άντρας μου”. Είναι σημαντικό, γιατί σημαίνει ότι αυτές οι γυναίκες δεν έχουν την αίσθηση του ανταγωνισμού. Και νέα παιδιά με σταματούν. Αν καταφέρουμε να επαναφέρουμε έστω και έναν νέο άνθρωπο να έρθει λίγο πιο κοντά στο να βλέπει ειδήσεις, θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα».