GOSSIP

Μπράντλεϊ Κούπερ - Τζίτζι Χαντίντ: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους

Μπράντλεϊ Κούπερ - Τζίτζι Χαντίντ: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους

Ένα νέο ζευγάρι στο Χόλιγουντ

Μετά από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έκαναν μια δημόσια εμφάνιση που δεν αφήνει πλέον ερωτηματικά για τη σχέση τους.

Σε φωτογραφίες που εξασφάλισε η «The Post», το 28χρονο supermodel και ο 49χρονος ηθοποιός πιάνονται χέρι χέρι, καθώς περπατούν στους δρόμους του Λονδίνου.

Ο Κούπερ, προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό του πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και έναν μεγάλο σκούφο, όσοι όμως είδαν τον διάσημο ηθοποιό, τον αναγνώρισαν αμέσως.

Ο Κούπερ είχε σχέση με το τοπ μόντελ Ιρίνα Σάικ, με την οποία έχει μια 6χρονη κόρη, τη Lea De Seine. Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει το 2015, χώρισε δύο χρόνια αργότερα, αλλά παραμένουν φίλοι.

Τον Αύγουστο μάλιστα έκαναν οικογενειακώς ένα ταξίδι στην Ιταλία. «Η Lea θέλει να ταξιδεύουν όλοι μαζί», είπε μια πηγή στο PEOPLE εκείνη την εποχή. «Και η Iρίνα και ο Μπράντλεϊ είναι φίλοιψ και τα πάνε καλά. Και οι δύο θέλουν να κάνουν την κόρη τους ευτυχισμένη»

Η Χαντίντ είχε στο παρελθόν σχέση με τον Zαίν Μαλίκ με τον οποιο, με τον οποίο απέκτησε τον Khai. Χώρισαν τον Οκτώβριο του 2021 μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης. Πιο πρόσφατα, η Χαντίντ συνδέθηκε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αφού εκείνη και το αστέρι του «Don't Look Up» εθεάθησαν μαζί σε ένα afterparty της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2022.