GOSSIP

Αθηνά Οικονομάκου: Ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Ντουμπάι

Αθηνά Οικονομάκου: Ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Ντουμπάι

Η Αθηνά Οικονομάκου, εκτός από τα βίντεο που έδειξε το ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Ντουμπάι ανέβασε και φωτογραφίες από τις διακοπές της εκεί

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Ντουμπάι, αδιαφορώντας για τους επικριτές της στο Instagram.

Κάποιοι από τους διαδικτυακούς ακόλουθους της Αθηνάς Οικονομάκου συνέχισαν να την επικρίνουν, υποστηρίζοντας ότι κάνει επίδειξη πλούτου με τα βίντεο που ανεβάζει. Η Αθηνά Οικονομάκου, εκτός από τα βίντεο που έδειξε το ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Ντουμπάι ανέβασε και φωτογραφίες από τις διακοπές της εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε φωτογραφίες μέσω Instagram. Στην ίδια ανάρτηση, συμπεριέλαβε και φωτογραφίες της από βραδινές εξόδους στο Ντουμπάι.

Το πρώτο βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου και το «κύμα οργής»

Η ηθοποιός ανάρτησε ένα κλιπ από την περιήγησή της σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, για διαφημιστικό σκοπό. Η ίδια κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του πολυτελούς δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.

Το βίντεο, προκάλεσε θυμό σε αρκετούς από τους followers της, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας». Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν το παράπονό τους. Από την άλλη, ορισμένοι υπερασπίστηκαν την ηθοποιό και πλέον instagrammer, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της.