GOSSIP

Σταμάτης Γαρδέλης: Τι απαντά για την εισαγωγή στο νοσοκομείο μετά την κράτησή του

Σταμάτης Γαρδέλης: Τι απαντά για την εισαγωγή στο νοσοκομείο μετά την κράτησή του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την κράτησή του υποστηρίζοντας ότι του άσκησαν βία αστυνομικοί τραυματίζοντάς τον στο χέρι

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω, καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος υπέστη σωματική βία από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, και είπε ότι υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, καθώς του άσκησαν βία αστυνομικοί, κατά την κράτησή του.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Δεν είμαι καλά. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Χρειάζομαι λίγο χρόνο», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε στην ίδια εκπομπή ότι «Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν βία μόνο εάν κάποιος αντισταθεί», σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για τις συνθήκες της κράτησής του.

Να σημειώσουμε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω, αφότου μετέβη ο ίδιος στην αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου να διευθετήσει ζήτημα με ένα οικόπεδο που έχει στην κατοχή του και έχει χαρακτηριστεί δασικό, ενώ έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι και υπάρχει οφειλή ύψους 80.000 ευρώ.

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός αφότου αφέθηκε ελεύθερος μίλησε στον Alpha για την κράτησή του και τις εξελίξεις με το πρόστιμο του Δασαρχείου και της Πολεοδομίας για το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό.

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Έφεραν την αστυνομία και μου στραμπούλιξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλίξει το χέρι; Δεν κατάλαβα, γιατί; Έχω τα σημάδια της χειροπέδας εδώ. Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.