GOSSIP

Καίτη Γκρέυ: Παραμένει στη ΜΕΘ - Τα νεώτερα για την υγεία της

Καίτη Γκρέυ: Παραμένει στη ΜΕΘ - Τα νεώτερα για την υγεία της
Αρχείου - Eurokinissi

Οι γιατροί έχουν χορηγήσει αντιβίωση στην Καίτη Γκρέυ και φαίνεται ότι αντιδρά στην αγωγή

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, ωστόσο η εικόνα της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση. Την ίδια ώρα όμως δεν είναι γνωστό πότε θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, η Καίτη Γκρέυ «βρίσκεται ακόμη στη ΜΕΘ. Οι αισιόδοξοι θεωρούν ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρει. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και σήμερα της έχουν χορηγήσει και αντιβίωση και φαίνεται ότι αντιδρά σε αυτή την αγωγή. Ωστόσο οι γιατροί δεν γνωρίζουν πότε θα πάει σε κανονικό δωμάτιο καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς. Πολύ συχνά την επισκέπτεται ο Κώστας Ηλιάδης, ο αδερφός της Αγγελίκης Ηλιάδη», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται πως η Καίτη Γκρέυ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, το πρωί της Πέμπτης (29/2) στη ΜΕΘ του Ωνασείου, έπειτα από οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής.

Καίτη Γκρέυ: «Τη μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο», είπε η φίλη της

Μία πολύ καλή φίλη της Καίτης Γκρέυ, η Χρυσά Παπαϊωάννου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας πριν από μερικές ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Ήμουν μαζί της εχθές το βράδυ όπου τη μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και ο εγγονός της και η νύφη της και η κυρία που την φροντίζει, δεν ήταν μόνη της. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά, θορυβηθήκαμε, η αλήθεια είναι, και πήγαμε μαζί της. Όντως είναι κρίσιμη η κατάσταση της, αλλά με τη θετική σκέψη και φροντίδα των γιατρών, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτά αντιμετωπίζονται τώρα. Έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής. Ο ρυθμός της είναι πιο καλός, είναι φυσιολογικός. Περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει με την λοίμωξη, αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει.

Παρότι είναι στην Εντατική η κατάσταση της είναι σταθερή και όχι διασωληνωμένη. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά αύριο. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά, να το ξεπεράσει και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της τον Μάιο που κλείνει τα 100. Ετοιμάζαμε πράγματα για τα γενέθλιά της με τον Νίκο. θεωρώ ότι με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών θα πάνε καλά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.