Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Εξομολόγηση Αντύπα για τη σύζυγό του: «Ακόμα έχουμε καψουροαγάπη»

Newsbomb

Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από ένα γνωστό τραγούδι που το έγραψε ο ίδιος για τον εαυτό του αλλά τελικά το τραγούδησε ο Στράτος Διονυσίου αποκάλυψε ο Αντύπας

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show» ήταν ο Αντύπας και μίλησε για τη γυναίκα του, Στέλλα, για το ποδόσφαιρο που άφησε λόγω του τραγουδιού και για τον ρόλο που έπαιξαν στην καλλιτεχνική του πορεία ο Γιάννης Πάριος και η Χάρις Αλεξίου.

«Πιστεύω ότι κράτησε αυτή η σχέση, αυτή η αγάπη διότι ο ένας διεκδικεί τον άλλον καθημερινά. Γνωριστήκαμε όταν πέταξε ένα τριαντάφυλλο και το έβαλα στο πέτο. Έχουμε καψουροαγάπη. Έρχεται πάντα στα μαγαζιά που τραγουδάω, κάθε βράδυ, κάθε χειμώνα, κάθε καλοκαίρι. Ήμουν τυχερός», σχολίασε για τη σύζυγό του και συνέχισε:

«Πρόταση δεν της έκανα. Πηγαίναμε σε μαγαζιά της έλεγα ποια έπιπλα της αρέσουν και τα αγόραζα. Ξαφνικά της είπα παντρευόμαστε» είπε μεταξύ άλλων.

Γυρνώντας πίσω στον χρόνο αναφέρθηκε στην αγάπη που είχε στο ποδόσφαιρο. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχος αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι και δεν κυνήγησε καριέρα αφού το πάθος του για τη μουσική φούντωσε από νωρίς μέσα του.

Στην καριέρα του συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου. Τα τραγούδια του έγιναν ύμνοι και δοξάστηκε από το κοινό.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο τραγούδι που είχε γράψει για τον ίδιο και ξαφνικά το άκουσε από τον Στράτο Διονυσίου.

«Ήμουν Θεσσαλονίκη να δω την αδερφή μου κι ακούω στο ράδιο η Minos παρουσιάζει τις επιτυχίες της. Ακούω και τώρα θα ακούσουμε ένα νέο τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, που το έγραψε ο Αντύπας κι ο Χρήστος Κολοκοτρώνης. Μπαίνει ο Διονυσίου και λέει το «Μετακομίζω γιατί χωρίζω». Τρελάθηκα. Λέω Παναγία μου ποιος το κυκλοφόρησε; Ήταν ο πρώτος δίσκος που κυκλοφόρησα» είπε ο Αντύπας.

«Παίρνω το αυτοκίνητο, κατεβαίνω Αθήνα και πάω στον Μάτσα. Μου λέει σε παρακαλώ να αφήσεις αυτό το τραγούδι να το πει ο Διονυσίου και θα σου δώσω 500.000. Του λέω τι να τις κάνω κύριε Μάτσα, εγώ αν κάνω επιτυχία θα πάρω 500.000 την βραδιά. Λέω ένα τραγούδι «Πωλείται και το σπίτι μου» και γίνεται πανικός. Μου απαντά μπαίνουμε στο στούντιο κι από εκεί ξεκινά η καριέρα μου» συμπλήρωσε ο Αντύπας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Μαρουσάκης: Ξεκινά πρώτο ψυχρό κύμα – Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και -20 βαθμοί Κελσίου

Έκρηξη σε συγκρότημα πολυκατοικίων στη Γλυφάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα