Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Τζούλια Νόβα: «Αδικήθηκα στον Τροχό της Τύχης, επικρατούσε ένταση»

Newsbomb

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για τον «Τροχό της Τύχης» και τη σχέση της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 η Τζούλια Νόβα, η οποία βρέθηκε στα εγκαίνια ιατρείου. Η Τζούλια Νόβα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στον Τροχό της Τύχης, ενώ τόνισε πως με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουν πλέον τυπικές σχέσεις.

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και για το γάμο και για τη βάφτιση», ανέφερε.

«Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω γι’ αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα», είπε η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα ανέφερε επίσης: «Το να είσαι μανούλα είναι κουραστικό, αλλά παράλληλα και όμορφο. Το απολαμβάνω. Την κυνηγάω σε όλο το σπίτι. Γυρίζω το κεφάλι μου και έχει πάει στην άλλη μεριά του σπιτιού».

Σχετικές ειδήσεις

Τζούλια Νόβα: «Είναι λίγο δύσκολο, ήθελα μωρό και πρέπει να το δεχθώ»

Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά»

Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι»