ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε απλά tips για να χάσεις τα κιλά των διακοπών μέχρι το τέλος του μήνα

Πέντε απλά tips για να χάσεις τα κιλά των διακοπών μέχρι το τέλος του μήνα

Πώς θα χάσεις αυτά τα 2-3 κιλά του καλοκαιριού μέσα σε πολύ λίγες μέρες. 

Οι διακοπές τελείωσαν όσο και αν αρνείσαι να το πιστέψεις. Ωραίες οι βουτιές στη θάλασσα, δροσερά τα cocktails στα σοκάκια του νησιού και ακόμα πιο πεντανόστιμα τα φαγητά στα ταβερνάκια. Εκτός, λοιπόν, από τις αναμνήσεις, υπάρχουν και αυτά τα 2-3 κιλάκια που ήρθαν και έκατσαν στο σημείο της κοιλιάς.

Υπάρχουν όμως τρόποι να επανέλθεις ξανά στα κιλά σου και να βρεις τη φόρμα σου. Να διώξεις το φούσκωμα από την κοιλιά και να σταματήσεις να φυσάς και να ξεφυσάς κάθε φορά που δοκιμάζεις το jean σου παντελόνι.

Ποια είναι τα πέντε βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να διώξεις αυτά τα 2 με 3 κιλάκια μέχρι το τέλος του μήνα; Φυσικά, έχε στο νου σου πως τα παρακάτω tips θα σε βοθήσουν αρκετά αρκεί να προσέχεις τη διατροφή σου και να μην τρως junk food και γενικώς παχυντικές τροφές.

1. Πίνε κάθε μέρα το πρωί, πριν καν φτιάξεις τον καφέ σου ένα ποτήρι ρόφημα γαϊδουράγκαθο. Μπορεί στο άκουσμα να σου φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά σου εγγυόμαστε πως η γεύση του μοιάζει με αυτή του τσαγιού. Μην προσθέσεις όμως ούτε ζάχαρη, ούτε κάποιο άλλο γλυκαντικό.

2.Μην παραλείπεις τα φρούτα και τα λαχανικά στην καθημερινότητά σου. Οπωσδήποτε, πρέπει να συνοδεύεις τα δύο σου κυρίως γεύματα με πράσινη σαλάτα (χωρίς sauce) και για σνακ να προτιμάς κάποιο φρούτο.

3. Απόφυγε τροφές που δημιουργούν κατακράτηση και αντικατέστησε τα αναψυκτικά με πράσινα smoothies που θεωρούνται και λιποδιαλυτικά. Αν δε σου αρέσουν τα smoothies ή δεν έχεις χρόνο να τα φτιάξεις, τότε το πράσινο τσάι (χωρίς ζάχαρη) είναι μία ιδανική επιλογή.

4.Ένταξε την αερόβια άσκηση στη ζωή σου. Τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα κάνε τζόκινγκ ή όποιο άλλο πρόγραμμα προκαλεί εφίδρωση και σε εκφράζει. Το τραμπολίνο ή το kangoo είναι δύο προγράμματα που εμείς θα σου προτείναμε για να καις τις διπλάσιες θερμίδες από μία κανονική προπόνηση.

5. Απόφυγε εντελώς το αλκοόλ και πίνε περίπου δύο λίτρα νερό την ημέρα. Σε περίπτωση που βρεθείς σε κάποιο πάρτι ή βραδινή έξοδο, αρκέσου σε ένα ποτήρι λευκό κρασί. Μόνο ένα!