Η συνταγή της ημέρας: Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα

Η συνταγή της ημέρας: Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Αν θέλουμε τα γιουβαρλάκια να είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.

ΥΛΙΚΑ

Για τα γιουβαρλάκια:

800 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο

300 γρ. ρύζι, νυχάκι

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

3 κρόκους, medium

60 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα:

140 ml κόκκινο κρασί

300 γρ. χυμό ντομάτας

200 ml νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο

¼ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved