H συνταγή της ημέρας: Ατομικά πιτάκια με μοσχάρι και μπεσαμέλ

H συνταγή της ημέρας: Ατομικά πιτάκια με μοσχάρι και μπεσαμέλ

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: 1. Ανακατεύουμε συνεχώς το γάλα μαζί με το αλεύρι, για να μην σβολιάσει η μπεσαμέλ. 2. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει πριν την τοποθετήσουμε πάνω στη ζύμη, για να μην πανιάσει η τελευταία.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. ζύμη κουρού

300 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε μικρά κυβάκια

150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε μικρά κυβάκια

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

1 κρόκο, για το άλειμμα

Για την μπεσαμέλ:

30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

30 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

300 ml γάλα, πλήρες

80 γρ. τυρί gouda

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

½ κ.γ. εστραγκόν, ξερό

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved