ΓΥΝΑΙΚΑ

George Clooney στον ρόλο του James Bond; Ο ηθοποιός απαντάει ανοιχτά

George Clooney στον ρόλο του James Bond; Ο ηθοποιός απαντάει ανοιχτά

Η δήλωσή του δεν είναι και τόσο παράλογη.

Ο James Bond ανήκει στους εικονικούς χαρακτήρες του κινηματογράφου. Περνάνε πολλοί ανά διαστήματα που εμφανίζονται σε κάποια ταινία και κάνουν το κοινό να παραληρεί, όμως, ο πράκτορας 007 είναι η σταθερή, κλασική αξία. Αποπνέει κάτι το πολύ κομψό, σαν το παλιό καλό κρασί που ποτέ δεν παλαιώνει στα γούστα μας. Σήμερα, και να μην είσαι ο μεγαλύτερος φαν των συγκεκριμένων ταινιών, θα τις δεις για τη μεγάλη αξία που έχουν στον κινηματογράφο και, φυσικά, για τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν να δώσουν σάρκα και οστά στο «παιδί» του Ian Fleming.

Μετά το No Time To Die, ωστόσο, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα αναλάβει να συνεχίσει το δύσκολο και επιφορτισμένο έργο του James Bond. Οι εικασίες είναι σίγουρα πολλές και ανά διαστήματα έχουν ανακύψει διάφορα ονόματα που αποτελούν υποψηφιότητα, πρωτίστως στο μυαλό του κοινού.

Κατά τη διάρκεια μίας ραδιοφωνικής συνομιλίας με τον Mark Wright, ο George Clooney ερωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα να βρεθεί εκείνος στα παπούτσια του 007 και η απάντησή του ήταν ιδιαίτερα σαφής και κατατοπιστική.

«Πρώτα απ’ όλα, επειδή θα είμαι 60 αυτόν τον χρόνο, θα είναι λίγο αργά για το όλο θέμα του Bond. Έπειτα, ο Bond πρέπει να είναι Βρετανός, δε νομίζετε; Εννοώ κανονικά. Αυτό απλά μοιάζει λάθος. Το πιο κοντινό πράγμα που έχω κάνει σε κάποιου είδους ήρωα ήταν ο Batman και είδαμε πώς εξελίχθηκε»

Μάλλον το μεγάλο του κοινό θα απογοητεύτηκε, αλλά υπάρχει λογική πίσω από την τοποθέτησή του πάνω στο θέμα. Οπότε, μένει να δούμε ποιος τελικά θα αναλάβει τον ρόλο.