ΓΥΝΑΙΚΑ

Διάσημη Pop Star αρραβωνιάστηκε χωρίς να το μάθει κανένας

Διάσημη Pop Star αρραβωνιάστηκε χωρίς να το μάθει κανένας

Η είδηση επιβεβαιώθηκε κατόπιν… εορτής.

Όπως αναφέρει ο ξένος τύπος, έχουμε νέο αρραβώνα και μάλιστα τα ονόματα των πρωταγωνιστών αυτής της ευχάριστης… είδησης είναι ήδη πολύ γνωστά και αγαπημένα. Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει τον αρραβώνα μυστικό ωστόσο, τα ξένα Μέσα τους «ανακάλυψαν».

Όπως αναφέρεται στο Vulture, η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της και φαίνεται πως πυροδότησε τις φήμες έπειτα από την εμφάνισή της στην εκπομπή «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon στις 14 Δεκεμβρίου αφού φορούσε ένα μονόπετρο στο χέρι της. Εμπιστευτική πηγή του people.com δήλωσε πως η γνωριμία των δύο έγινε μέσα από εφαρμογή γνωριμιών και όπως καταλαβαίνεις, ο έρωτας τους ήταν... κεραυνοβόλος.

Και ήρθε η ώρα να μάθεις επιτέλους σε ποια αναφερόμαστε. Ο λόγος για την ταλαντούχα Lana Del Ray, η οποία όπως όλα δείχνουν πρόκειται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον αγαπημένο της Johnson.

O πλέον αρραβωνιαστικός της είναι ο Clayton Johnson. Ο 31χρονος αγαπημένος της Lana φαίνεται να ασχολείται με τη μουσική και μάλιστα είναι αρκετά γνωστός στο YouTube μιας και έχει μια μπάντα με τα αδέρφια του, τους «The Johnsons».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά για τον κορονοϊό - Ανακοινώνει τοπικά lockdown