Η συνταγή της ημέρας: Κινέζικα ψωμάκια στον ατμό

Η συνταγή της ημέρας: Κινέζικα ψωμάκια στον ατμό

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Για ακόμα πιο αφράτα ψωμάκια μπορούμε όταν κόψουμε το ζυμάρι σε μικρότερα κομμάτια να τα αφήσουμε για 30’ να φουσκώσουν πάλι.

ΥΛΙΚΑ

300γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

2 ½ κ.γ. ξερή μαγιά

2κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

150ml. χλιαρό νερό και 20ml. παραπανώ αν χρειαστεί

1 πρέζα αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved