Τα λάθη που κάνει ένας άνδρας όταν βάζει το άρωμά του
Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα λάθη που κάνει ένας άνδρας όταν βάζει το άρωμά του

Newsbomb

Το άρωμα αποτελεί για πολλούς άνδρες έναν πραγματικό έναν πραγματικό γρίφο. Η σωστή του επιλογή ανά εποχή, περίσταση ή ώρα της ημέρας.

Ο τρόπος που το «τοποθετούμε» στο σώμα μας. Η ποσότητα που πρέπει να βάλουμε είναι μερικά από τα θέματα που έχουν προβληματίσει αρκετές φορές πολλούς από εμάς και σίγουρα κατά καιρούς έχουμε κάνει πολλά λάθη. Το Newsbomb.gr αποφάσισε να σε βοηθήσει να εντοπίσεις αυτά τα λάθη και να τα διορθώσεις ώστε την επόμενη φορά να φορέσεις το άρωμά σου με τον πλέον σωστό τρόπο.

Λάθος σημεία

Υπάρχουν 3 βασικά λάθη που κάνουν οι άνδρες όταν βάζουν το άρωμά τους. Το πρώτο λάθος που κάνουν είναι ότι την εφαρμόζουν σε λάθος σημεία, βάζουν υπερβολική ποσότητα και την τρίβουν επάνω στο δέρμα τους μετά τη χρήση.

Το άρωμα είναι δύσκολή υπόθεση. Τα έλαια που περιέχει είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να απορροφούνται και να συγχωνεύονται με τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας μας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο το δικό σου μοναδικό άρωμα. Αυτό δε μπορεί να γίνει όταν τη χρησιμοποιείς επάνω από τα ρούχα σου. Γι’ αυτό το λόγο, ψέκασε το άρωμά σου μόνο επάνω στο δέρμα σου. Αυτό, επίσης, σημαίνει ότι δεν πρέπει να ψεκάζεις στον αέρα και να περνάς μέσα από το σύννεφο που δημιουργείται.

Ωστόσο, το σημείο που εφαρμόζεις το άρωμα επάνω στο δέρμα σου έχει επίσης σημασία. Θέλεις να την εφαρμόσεις σε κάποιο σημείο που είναι ζεστό, σε σημείο όπου θα ζεσταθεί στην πορεία της ημέρας και θα σκορπίσει τη μυρωδιά των ελαίων που περιέχονται σε αυτή. Αν το σημείο είναι πολύ ζεστό, η μυρωδιά θα σκορπιστεί πολύ γρήγορα. Αν είναι πολύ κρύο, όπως για παράδειγμα στον καρπό σου, τα αρώματα δε θα φτάσουν σε αυτούς που θέλεις.

Το ιδανικό σημείο για να την ψεκάσεις είναι η περιοχή μεταξύ του στήθους και του λαιμού. Το γεγονός ότι πολλοί άντρες έχουν στο σημείο αυτό τρίχες, αποτελεί πλεονέκτημα καθώς οι τρίχες στο στήθος μπορούν να παγιδεύσουν τα έλαια και να κάνουν το άρωμα να διαρκέσει περισσότερο επάνω στο δέρμα τους.

Υπερβολή

Όσο αφορά την ποσότητα, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο. Την κολώνια θα πρέπει να την ανακαλύπτει ο άλλος επάνω σου, και όχι να τον πνίγεις με τη μυρωδιά της. Αν το παρακάνεις, το πιο πιθανό είναι να ζαλίσεις τους γύρω σου αλλά και τον εαυτό σου από την έντονη μυρωδιά. Παρόλα αυτά, ο σκοπός της χρήσης της είναι να μυρίζει. Γι’ αυτό βεβαιώσου ότι δε βάζεις πολύ μικρή ποσότητα.

Τρίψιμο στο δέρμα

Τέλος, αφού ψεκάσεις το άρωμα σου, άπλωσε την με απαλά χτυπήματα επάνω στο δέρμα σου και μην την τρίψεις. Δεν είναι κάποιο γαλάκτωμα που πρέπει να απορροφήσει το σώμα σου – είναι ένα έλαιο σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να «καθίσει» επάνω στο δέρμα και να αναμιχθεί με τα φυσικά του έλαια. Αν την τρίψεις, θα την απορροφήσεις και μπορεί να αλλάξει τη μυρωδιά της. Όσον αφορά το πότε θα φορέσεις άρωμα, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved