ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

MF Doom: Πέθανε ο διάσημος ράπερ σε ηλικία 49 ετών

MF Doom: Πέθανε ο διάσημος ράπερ σε ηλικία 49 ετών

Ο MF Doom ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ράπερ και παραγωγούς στις ΗΠΑ.

Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η σύζυγός του μέσω Instagram.

«Ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, δάσκαλος, μαθητής, συνέταιρος, εραστής και φίλος που θα μπορούσα να έχω. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έδειξες, έμαθες και έδωσες σε μένα, στα παιδιά μας και την οικογένειά μας. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ίδιος χωρίς εσένα. Οι λέξεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να εκφράσουν όλα όσα σημαίνεις εσύ για μένα» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της.

Η ανάρτηση της σύζυγου του διάσημου τραγουδιστή παραπέμπει ότι άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Δεκεμβρίου αλλά η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη.

Ο MF Doom, το όνομα του οποίου ήταν Daniel Dumile, γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1971 αλλά σε μικρή ηλικία μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Η πρώτη του επιτυχία ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με το συγκρότημα KMD με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο στη δισκογραφική εταιρεία Elektra Records.

Η καριέρα του, ωστόσο, βάλτωσε όταν πέθανε ο αδερφός του DJ Subroc το 1993.

Ο MF Doom χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να επιστρέψει στη μουσική σκηνή όταν και υιοθέτησε τη μάσκα την οποία ποτέ δεν αποχωρίστηκε στις δημόσιες εμφανίσεις του παραπέμποντας στον ήρωα της Marvel, τον Dr Doom.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κλείδωσε» η παράταση των μέτρων – Τι θα κρίνει την άρση