ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταξίδι στα Αστέρια: Η ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού σε μια ταινία για κάθε αγνό φίλαθλο

Αργύρης Πανταζάρας

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια» και για τον ρόλο του ως Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια», της ταινίας που αφηγείται την ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, από την εποχή της ίδρυσής του, στις αρχές του 20ού αιώνα, έως τις μέρες μας, όπου υπό τη διοίκηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, μίλησε στο ΟΡΕΝ ο Αργύρης Πανταζάρας

Όπως είπε «είμαι Παναθηναϊκός και αυτό με βοήθησε στο να το υπερασπιστώ και στο να μου σηκωθεί η τρίχα».

«Το να έχεις όλο αυτόν το κόσμο και όλες τις καρδιές να πάλλονται όπως μου συνέβη στον πραγματικό αγώνα είναι ένα κανονικό ταξίδι. Είναι πολύ ωραίος ο τίτλος "Ένα Ταξίδι στα Αστέρια"» συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση αν ο ίδιος συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Αργύρης Πανταζάρας απάντησε «τι μου λες τώρα; Εδώ μου λένε άνθρωποι που δεν είναι καν Παναθηναϊκοί και ότι συγκινούνται από το τρέιλερ».

«Όλοι θέλουν να την δουν ακόμα και αν δεν είναι Παναθηναϊκοί γιατί ταυτόχρονα ξετυλίγεται και καταχωρήθηκε η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ όχι μόνο μιας ομάδας ή μίας οικογένειας» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την επαφή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο υποδύεται στην ταινία, ο Αργύρης Πανταζάρας είπε ότι «πήγαμε στο γραφείο συναντηθήκαμε μαζί του και το το πιο ωραίο ήταν όταν μου είπε "αυτός είναι ο αριθμός μου, ό,τι θες με παίρνεις"».

«Εγώ είδα έναν άνθρωπο πολύ ευγενικό και ανοιχτό σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Έναν άνθρωπο πολύ ευθύ» συμπλήρωσε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μιλώντας, δε, για την σχέση του Παύλου Γιαννακόπουλου με τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο ο Αργύρης Πανταζάρας είπε ότι «μέσα από τα μάτια του Δάνη Κατρανίδη (σ.σ. υποδύεται τον Παύλο Γιαννακόπουλο) είχαμε μια πατρική σχέση».

«Είδα την ευαισθησία στη σχέση πατέρα – γιου και αυτή την υπόσχεση, αυτό τον λόγο "θέλω να τα καταφέρω θέλω να συνεχίσω αυτό που έχεις φτιάξει". Η σκηνή στο γραφείο είναι στα όρια συγκινητική. Εμείς εστιάσαμε σε αυτό που κάποιος μπορεί να μην γνωρίζει. Στο τι γίνεται μέσα στο γραφείο, στο πώς μιλάει με τον πατέρα του, στο πώς επιμένει, στο πώς δίνει τον λόγο του, στο πώς αγαπάει» κατέληξε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μονιμοποιείται το όριο των 50 ευρώ για ανέπαφες συναλλαγές χωρίς PIN