ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κρίστεν Στιούαρτ: Με το βλέμμα στα Όσκαρ ως θλιμμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα

Κρίστεν Στιούαρτ
Διθυραμβικές κριτικές για τη μεταμόρφωση της Κρίστεν Στιούαρτ σε Νταϊάνα

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Spencer με την Κρίστεν Στιούαρτ στον ρόλο της Νταϊάνα.

H Neon έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες τρέιλερ του Spencer, το βιογραφικό δράμα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα με την Κρίστεν Στιούαρτ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το νέο τρέιλερ μάς επιτρέπει μια πιο προσεκτική ματιά στη μεταμόρφωση της Στιούαρτ αλλά και στην υπόθεση της ταινίας που ξεχειλίζει από συγκίνηση και ένταση. Η Νταϊάνα ιδιαίτερα φορτισμένη έχει φτάσει σε ένα τέλμα και προσπαθεί να δώσει τέλος στον αποτυχημένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο τον οποίο υποδύεται ο 35χρονος Τζακ Φάρθινγκ.

«Θα με σκοτώσουν, πιστεύεις», ακούμε την Νταϊάνα να ρωτάει στο νέο τρέιλερ και βλέπουμε να προκαλεί δυσαρέσκεια με την αργοπορία της στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δείπνο, ενώ την ίδια στιγμή δεν ξέρει ποια στάση πρέπει να κρατήσει στις δημόσιες εμφανίσεις της με τον Κάρολο. Από την άλλη πλευρά συνεχίζει να είναι μια τρυφερή και προστατευτική μητέρα, παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που περιβάλλει την βασιλική οικογένεια.

Θυμίζουμε ότι η ταινία εστιάζει σε μόλις τρεις ημέρες από τη ζωή της Νταϊάνα και συγκεκριμένα στο Σαββατοκύριακο των χριστουγεννιάτικων διακοπών του ζευγαριού στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας. Εκεί η Νταϊάνα αποφασίζει πλέον να πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο και να ξεφύγει από το μονοπάτι που θα την έφερνε στο θρόνο της βασίλισσας. Επιθυμεί να είναι απλώς ο εαυτός της.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: «Δεκέμβριος του 1991. Ο γάμος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας μοιάζει να έχει πια τελειώσει. Παρόλο που υπάρχουν φήμες για διαζύγιο, εκείνοι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο στο Sandrigham Estate, με άφθονο φαγητό, ποτό και κυνήγι. Η Νταϊάνα μοιάζει να ξέρει καλά το παιχνίδι, μα φέτος τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά».

Η σκηνοθεσία του Spencer ανήκει στον Πάμπλο Λαραΐν του Jackie. Το Spencer το οποίο δανείζεται τον τίτλο του από το πατρικό όνομα της Νταϊάνα, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κερδίζοντας εγκωμιαστικές κριτικές για την ερμηνεία της Κρίστεν Στιούαρτ η οποία φαίνεται να έχει θέσει μια σοβαρή υποψηφιότητα στα επερχόμενα Όσκαρ.

Η πρεμιέρα του Spencer στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

O «Ντράκο Μαλφόι» του Χάρι Πότερ κατέρρευσε ενώ έπαιζε γκολφ

Ρότζερ Μισέλ: Πέθανε ο σκηνοθέτης του Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ