ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Crown 5: Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι σε Νταϊάνα

πριγκιπισσα Νταϊάνα
Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι «ζωντανεύει» την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην πέμπτη σεζόν του The Crown
AP

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πέμπτη σεζόν της σειράς του Netflix, δείχνουν την εκπληκτική ομοιότητα της ηθοποιού με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του πολυβραβευμένου The Crown συνεχίζονται και οι νέες εικόνες της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως πριγκίπισσα Νταϊάνα κόβουν την ανάσα.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η μεταμόρφωση της Ντεμπίκι είναι εκπληκτική και πολλοί χρήστες των social media σχολιάζουν την τρομερή ομοιότητα με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η ηθοποιός βγαίνει από μια λιμουζίνα, φορώντας ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μαύρα φορέματα της Νταϊάνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ομάδα δημιουργικού της σειράς έχει ετοιμάσει προσχέδιο σεναρίου - γραμμένο από τον Πίτερ Μόργκαν - που εξερευνά τον θάνατο της Νταϊάνα σε τροχαίο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Ωστόσο, όπως έχει αποσαφηνίσει ο Μόργκαν, το επεισόδιο δεν θα δείχνει το τραγικό δυστύχημα.

Όσα γνωρίζουμε για την 5η σεζόν του The Crown

O νέος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90, μια ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδο για τη βασιλική οικογένεια. Στο καστ θα δούμε τους: Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, Ντόμινικ Γουέστ ως πρίγκιπα Κάρολο, Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της πριγκίπισσας Μάργκαρετ, Τζόναθαν Πράις ως πρίγκιπα Φίλιππο και Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τζον Μέιτζορ, πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πέμπτος κύκλος του The Crown θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022, ενώ θα ρίξει τίτλους τέλους μετά το τέλος της έκτης σεζόν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Μάθαμε τους τίτλους των επεισοδίων για το Stranger Things 4

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά