ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ταινία του Κρόνενμπεργκ που γυρίστηκε στην Αθήνα έχει ένα πολύ αλλόκοτο τρέιλερ

Crimes of the Future
To Crimes of the Future θα ταξιδέψει στις Κάννες πριν την πρεμιέρα του στα σινεμά τον Ιούνιο
YouTube

Η ταινία «Crimes of the Future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Αθήνα.

Το Crimes of the Future, η νέα sci-fi ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ η οποία γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα έχει το τρέιλερ που της αρμόζει.

Στο νέο φιλμ το οποίο έχει γυριστεί στην Αθήνα σε συμπαραγωγή της ελληνικής εταιρείας Αργοναύτες ΑΕ και της καναδικής Serendipity Point Films, ο Κρόνενμπεργκ συγκεντρώνει ένα σημαντικό καστ με τους Βίγκο Μόρντεσεν, Λέα Σεϊντού και Κρίστεν Στιούαρτ. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Έλληνες ηθοποιοί Γιώργος Καραμίχος και Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Το σενάριο έχει την υπογραφή του ίδιου του Κρόνενμπεργκ και είναι το πρώτο μετά το eXistenZ του 1999. Επίσης σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία του με τον Βίγκο Μόρντεσεν.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: «Καθώς το ανθρώπινο είδος προσαρμόζεται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα υφίσταται νέους μετασχηματισμούς και μεταλλάξεις. Με τη σύντροφό του Caprice (Λέα Σεϊντού), ο Saul Tenser (Βίγκο Μόρντεσεν), διάσημος καλλιτέχνης, προβάλλει δημόσια τη μεταμόρφωση των οργάνων του σε παραστάσεις avant-garde. Η Timlin (Κρίστεν Στιούαρτ), μια ερευνήτρια από το Εθνικό Μητρώο Οργάνων, παρακολουθεί με εμμονή τις κινήσεις τους, όταν αποκαλύπτεται μια μυστηριώδης οργάνωση. Η αποστολή τους είναι να χρησιμοποιήσουν τη φήμη του Saul για να ρίξουν φως στην επόμενη φάση της ανθρώπινης εξέλιξης».

Δείτε το ιδιαίτερο «Red Band» τρέιλερ της αλλόκοτης αυτής ταινίας του Κρόνενμπεργκ.

Θυμίζουμε ότι το Crimes of the Future θα διαγωνιστεί στο Φεστιβάλ των Καννών όπου θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του.

Η ταινία θα κυκλφορορήσει στα σινεμά τον Ιούνιο.

Πρόκειται για το “Red Band” trailer που θέλει να σας ψήσει με την ιδιαιτερότητά του και παρουσιάζει όλα αυτά που θέλετε να δείτε από μία τέτοιου είδους sci-fi αλλόκοτη ταινία.

Διαβάστε επίσης

Ο Κρόνενμπεργκ στην Αθήνα για γυρίσματα: Πυρπασόπουλος-Καραμίχος-Κρίστεν Στιούαρτ στο καστ

Το πρόγραμμα του 75oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έχει άρωμα Ελλάδας!

Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ βλέπει τον θάνατό του