ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κανείς άλλος δεν θα παίξει τον Ιντιάνα Τζόουνς μετά τον Χάρισον Φορντ

Ιντιάνα Τζόουνς Χάρισον Φορντ
Η πέμπτη ταινία θα είναι η τελευταία του Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Ιντιάνα Τζόουνς θα κρεμάσει το καπέλο του, μετά την απόσυρση του 80χρονου Χάρισον Φορντ από τον ρόλο.

Οι θαυμαστές του Ιντιάνα Τζόουνς μπορούν πλέον να ηρεμήσουν, καθώς όπως φαίνεται δεν θα δούμε ποτέ άλλο ηθοποιό να υποδύεται τον αγαπημένο ήρωα.

Με τον Χάρισον Φορντ να πλησιάζει πλέον τα 80 του χρόνια, ο ηθοποιός δεν μπορεί πλέον να μοιράζει γροθιές στους κακούς και να χοροπηδά γύρω από υπόγειους τάφους για πάντα. Όπως γνωρίζουμε, το «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία του Χάρισον Φορντ στον ρόλο του αρχαιολόγου της καρδιάς μας.

Η πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του Ιντιάνα Τζόουνς ότι δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ ταινία του διάσημου χαρακτήρα χωρίς τον Χάρισον Φορντ.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Κένεντι αποκάλυψε ότι το στούντιο πήρε ένα πολύτιμο μάθημα μετά την κυκλοφορία του Solo, πρίκουελ του Star Wars και δεν θα επιχειρήσει ποτέ ξανά να κάνει recast σε εμβληματικούς χαρακτήρες.

Συγκεκριμένα, παρακολουθώντας τον Χάρισον Φορντ να φοράει ακόμα μια φορά το καπέλο του Ίντι για το επερχόμενο Indiana Jones 5, θύμισε στην Κένεντι γιατί κανένας άλλος ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο. Σε συνδυασμό με την υποδοχή που έκανε το κοινό στον Solo, έναν άλλο αγαπημένο χαρακτήρα του Χάρισον Φορντ, η Κένεντι και το στούντιο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν αυτός ο σωστός τρόπος.

«Θα πρέπει να υπάρχουν στιγμές στην πορεία που μαθαίνεις πράγματα. [Ο Solo] μπορεί σίγουρα να ήταν μια τέτοια στιγμή. Μερικοί άνθρωποι έχουν μιλήσει για το πώς ή ίσως, ο Solo θα έπρεπε να ήταν τηλεοπτική σειρά. Αλλά ακόμα και το να κάνεις τον Solo ως τηλεοπτική σειρά χωρίς τον Χάρισον Φορντ ως Χαν Σόλο... Είναι η ίδια σκέψη. Ίσως θα έπρεπε να το είχα αναγνωρίσει από πριν. Δεν θα κάναμε ποτέ τον Ιντιάνα Τζόουνς χωρίς τον Χάρισον Φορντ. Μόλις τελείωσα την πέμπτη ταινία και μπορώ να σας πω, δεν υπήρχε μέρα που δεν ήμουν στα γυρίσματα και να πω "Ναι, αυτός είναι ο Ιντιάνα Τζόουνς"»

Το Ιντιάνα Τζόουνς 5 θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 30 Ιουνίου 2023.


Διαβάστε επίσης

«Ιντιάνα Τζόουνς 5»: Επιστροφή στις ρίζες για τον 80χρονο Χάρισον Φορντ

Πρώτη ματιά του Χάρισον Φορντ στα γυρίσματα του νέου Ιντιάνα Τζόουνς

Χάρισον Φορντ: Από το Ιντιάνα Τζόουνς πρωταγωνιστής σε νέα τηλεοπτική σειρά!