ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το κορεάτικο «La Casa de Papel» σκαρφάλωσε στην κορυφή του Netflix

κορεάτικο La Casa de Papel
To κορεάτικο La Casa de Papel κυκλοφόρησε στο Netflix στις 24 Ιουνίου.
Netflix

H νέα σειρά «Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα» είναι η πιο δημοφιλής (μη αγγλόφωνη) στο εβδομαδιαίο Top 10 του Netflix.

To κορεάτικο La Casa de Papel φιγουράρει στην πρώτη θέση του εβδομαδιαίου Top 10 με τις πιο δημοφιλείς μη αγγλόφωνες σειρές στο Netflix.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει το Netflix, για την εβδομάδα από 20 έως 26 Ιουνίου, η κορεάτικη σειρά Money Heist: Korea – Joint Economic Area συγκέντρωσε 33.7 εκατομμύρια ώρες προβολών γεγονός που παράλληλα την καθιστά την τρίτη πιο δημοφιλή σειρά της εβδομάδας, πίσω από την τέταρτη σεζόν του Stranger Things και τον τρίτο κύκλο του The Umbrella Academy.

Η σειρά με ελληνικό τίτλο «Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα» αναφέρεται ως «ένα τολμηρό νέο όραμα της απόλυτης ληστείας, σε μια χώρα χωρίς σύνορα».

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Kim Hong-sun (The Guest Voice, Black). Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Alex Pina, ο δημιουργός του ισπανικού χιτ La Casa de Papel, έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Όσον αφορά το καστ, ο Park Hae-soo, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Squid Game υποδύεται τον Berlin, ενώ ο Υοο Ji-tae του Oldboy παίζει τον Professor. Την Tokyo υποδύεται η Jun Jong-seo του Burning. Συμμετέχουν ακόμα ακόμα οι: Lee Won-jong ως Moscow, Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Park Jung-woo (Rio), Lee Kyu-ho (Oslo) και Kim Ji-hun (Helsinki). Το κορεάτικο La Casa de Papel κυκλοφόρησε στο Netflix στις 24 Ιουνίου.

Σχετικές ειδήσεις