ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oι Slipknot ισοπέδωσαν την Πλατεία Νερού: 45 «κλικ» από την τελευταία μέρα του Release Athens

Slipknot Release Athens
Οι headliners Slipknot έδωσαν ένα εντυπωσιακό σόου στην Πλατεία Νερού
Release Athens

Το πιο μεγάλο Release Athens που έγινε ποτέ, έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

To Release Athens 2022 έριξε αυλαία με τον πιο εντυπωσιακό και εκκωφαντικό τρόπο. Οι θρυλικοί Slipknot επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από πολύ καιρό και ισοπέδωσαν την Πλατεία Νερού στην δωδέκατη και τελευταία ημέρα του Release για φέτος.

Το καυτό βράδυ του περασμένου Σαββάτου 23 Ιουλίου θα μείνει αξέχαστο στο κοινό της metal μουσικής. Η Πλατεία Νερού βούλιαξε από χιλιάδες κόσμο που αψήφησε τον καυτό ήλιο και μαζεύτηκε από νωρίς, στην πολυπληθέστερη συναυλία του φετινού φεστιβάλ για να απολαύσει το εντυπωσιακό σόου των μασκοφόρων Slipknot με τον frontman Corey Taylor να αποθεώνεται.

Οι Slipknot απέδειξαν περίτρανα τον λόγο που το live show τους έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και οι ίδιοι συγκαταλέγονται και επίσημα σε μια από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι την τελευταία ημέρα του Release άνοιξαν οι δικοί μας Maplerun και Project Renegade ενώ η ατμόσφαιρα είχε γίνει ήδη αρκετά εκρηκτική από νωρίς, με τους Ουκρανούς Jinjer και τους Vended το συγκρότημα που θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των Slipknot αφού στα μέλη βρίσκουμε τους γιους των Corey Taylor και Shawn “Clown” Crahan και φυσικά τους Βραζιλιάνους Sepultura.

Σχετικές ειδήσεις