ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο The Weeknd έχασε ξαφνικά τη φωνή του κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λος Άντζελες!

The Weeknd
O The Weeknd υποσχέθηκε ότι θα επαναλάβει τη συναυλία στο Λος Άντζελες πολύ σύντομα
AP

Ο The Weeknd συντετριμμένος, ζήτησε συγγνώμη από τους χιλιάδες θαυμαστές του. 

Ο The Weeknd αναγκάστηκε να διακόψει ξαφνικά τη sold out συναυλία του στο Λος Άντζελες λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε με τη φωνή του.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, το περασμένο Σάββατο βρισκόταν στη σκηνή του SoFi Stadium στο Λος Άντζελες, στο πλαίσιο της περιοδείας του «After Hours Til Dawn Tour», όταν ξαφνικά, στο τέταρτο τραγούδι του set, τη μεγάλη επιτυχία του «Can’t Fell My Face», ένιωσε να χάνει τη φωνή του!

Ο The Weeknd (κατά κόσμον Abel Tesfaye) σοκαρισμένος θέλησε να εξηγήσει στους χιλιάδες φαν του που βρίσκονταν στο χώρο αυτό που συνέβη και να ζητήσει συγγνώμη λέγοντας: «Αυτό με σκοτώνει. Δεν θέλω να σταματήσω τη συναυλία, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω το σόου που θέλω αυτή τη στιγμή».

Επίσης, θέλησε να διαβεβαιώσει ότι τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν στο κοινό. «Σας διαβεβαιώνω ότι θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω και πολύ σύντομα θα κάνω νέα συναυλία για εσάς. Ήθελα βγω, να σας εξηγήσω προσωπικά και να ζητήσω συγγνώμη και όχι να το κάνω με κάποιο post στο Twitter ή το Instagram. Παιδιά ήθελα να ξέρετε ότι δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που θέλετε. Απολογούμαι και λυπάμαι πραγματικά. Σας αγαπώ πάρα πολύ», πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, ο The Weeknd σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Twitter είπε ότι ήταν «συντετριμμένος». «Η φωνή μου έσβησε κατά τη διάρκεια του πρώτου τραγουδιού και είμαι συντετριμμένος. Ένιωσα να σταματάει η καρδιά μου. Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από τους θαυμαστές μου εδώ». Ο τραγουδιστής υποσχέθηκε να επανορθώσει με μια νέα προγραμματισμένη ημερομηνία.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη μέρα, ο The Weeknd είχε δώσει την πρώτη συναυλία στο SoFi Stadium όπου είχε υποδεχτεί στη σκηνή και την Lily-Rose Depp, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στο The Idol.

Οι επόμενες συναυλίες του The Weeknd είναι προγραμματισμένες για τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Rogers Centre στο Τορόντο.

Σχετικές ειδήσεις