ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαντόνα: Η εμμονή με τα μάγουλα και οι επεμβάσεις που έχει κάνει στο «νέο της πρόσωπο»

Η εμφάνιση της Μαντόνα στα Grammy προκάλεσε σάλο
Η εμφάνιση της Μαντόνα στα Grammy προκάλεσε σάλο
AP

Η Μαντόνα έχει γίνει μια καρικατούρα του εαυτούς της στην προσπάθεια να μοιάζει 20 χρόνια νεότερη.

Η Mαντόνα ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στην 65η απονομή των βραβείων Grammy ωστόσο, εξέπληξε πολλούς θαυμαστές με το «νέο της πρόσωπο», το οποίο έκανε οπαδούς αλλά και επικριτές να «οργιάσουν» στα social media σχολιάζοντας την εμφάνισή της.

Μια πηγή κοντά στη «βασίλισσα της ποπ» ανέφερε στη New York Post ότι η Μαντόνα κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάζει με τον νεότερο εαυτό της, τα χρόνια που μεσουρανούσε στην παγκόσμια σκηνή. Ωστόσο, στην προσπάθεια να «παγώσει» τον χρόνο και να εμποδίσει τη φύση να κάνει τη δουλειά της, έχει μεταμορφώσει τον εαυτό της (όχι απαραίτητα προς το καλύτερο), αφού έχει γίνει σοκαριστικά αγνώριστη.

Συγκεκριμένα, η πηγή είπε στην The Post ότι το πρησμένο πρόσωπο της τραγουδίστριας είναι αποτέλεσμα μιας εμμονής με τα μάγουλά της, προσθέτοντας: «Δεν συνειδητοποιεί ότι την κάνει να μοιάζει λίγο με καρικατούρα του εαυτού της».

«Θέλει να μοιάζει με τη Μαντόνα του 2000 και αναφέρεται στον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο», είπε μια πηγή από το περιβάλλον της θρυλικής τραγουδίστριας. «Γνωρίζει πολύ καλά ότι το πρόσωπό της είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη, έτσι… δεν θέλει να είναι καρτούν εκδοχή του εαυτού της».

«Αλλά θέλει επίσης τα ψηλά ζυγωματικά για τα οποία ήταν διάσημη - και ο καλύτερος τρόπος για να τα πετύχει αυτά είναι με fillers».

Η πηγή είπε ότι τα μάγουλα της Madonna έχουν γίνει ο βασικός λόγος ανησυχίας για εκείνη. «[Άκουσε] ότι τα φουσκωμένα μάγουλα κρύβουν τις γραμμές γήρανσης και έχει αποκτήσει εμμονή με αυτήν την ιδέα», είπε η πηγή. «Έτσι τα μάγουλά της θα είναι πρησμένα ακόμα κι αν οι άνθρωποι νομίζουν ότι την κάνουν να φαίνεται παράξενη ή παχουλή».

Η τραγουδίστρια έχει επίσης μια ομάδα να παρακολουθεί το δέρμα της, πρόσθεσε η πηγή. «Υπάρχει μια make up artist και μια προσωπολόγος που είναι σε ετοιμότητα με κρέμες και περιποιήσεις προσώπου για να διατηρήσει το δέρμα της νεανικό».

Για την ιστορία, η Μαντόνα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τις φήμες για πλαστικές επεμβάσεις, λέγοντας το 2012, «Σίγουρα δεν είμαι κατά της πλαστικής χειρουργικής. Ωστόσο, είμαι απολύτως αντίθετη να το συζητήσουμε».

Όμως, ένα διάσημος πλαστικός χειρουργός, ο Δρ. Leslie Stevens από την κλινική Lasky στο Beverly Hills, πιστεύει ότι είχε κάνει δουλειά. «Το πιο προφανές είναι ότι έχει γεμίσει τα μάγουλα και τη γραμμή του σαγονιού της, σχεδόν σε τρομακτικό βαθμό. Αυτό πιθανότατα δεν προκαλείται χειρουργικά, αλλά μάλλον από fillers ή πιθανώς το δικό της λίπος», είπε o Δρ Στίβενς στην The Post. «Νομίζω ότι έχει σηκώσει τα φρύδια της και φαίνεται ότι έγινε ανόρθωση χειλιών μαζί με γέμισμα χειλιών. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια φυσική ομορφιά να γίνεται τόσο αφύσικη», πρόσθεσε ο Στίβενς, στους πελάτες του οποίου ήταν η Σάρον Όσμπορν.

Φίλοι λένε ότι η Μαντόνα, η οποία εδώ και καιρό φημίζεται για τον υγιεινό τρόπο ζωής της, είναι πιθανό να είναι πληγωμένη από τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της επειδή, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλει να είναι ελκυστική.

«Θέλει απλώς να δείχνει καλά για την ηλικία της», είπε η πηγή. «Ενώ της αρέσει να περιτριγυρίζεται από νέους και να "τρέφεται" με τη θετικότητα και τη δημιουργική τους ενέργεια, έχει επίγνωση της ηλικίας της. Είχε προβλήματα με το πόδι και το ισχίο της και η κύρια εστίασή της είναι να είναι υγιής και να δείχνει καλή. Έχει μια εξαντλητική περιοδεία που πλησιάζει – το έχει βάλει σκοπό έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για να αναρρώσει μεταξύ των ημερομηνιών».

Διαβάστε επίσης

Σάλος με τη Μαντόνα: Το νέο της «πρόσωπο» στα βραβεία Grammy και τα σχόλια στο Twitter

Η Μαντόνα μιμείται τον viral χορό της Wednesday

Στον πάγο η ταινία για τη ζωή της Μαντόνα

Η Μαντόνα ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία για τα 40 χρόνια της στη μουσική