ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντουέιν Τζόνσον ξέρει ήδη ποιο θα είναι το τελευταίο του γεύμα πριν πεθάνει

Ντουέιν Τζόνσον
Όπως κάθε άνθρωπος, ο Ντουέιν Τζόνσον έχει πάθη και αδυναμίες στο... φαγητό
AP

Ο Ντουέιν Τζόνσον αποκαλύπτει το αγαπημένο του πιάτο και δεν είναι αυτό που νομίζετε...

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον αποκάλυψε ποιο θα ήταν το τελευταίο του γεύμα αν ήξερε ότι πρόκειται να πεθάνει.

Αρκετά συχνά, οι φαν ρωτούν τον Τζόνσον για το διατροφικό του πρόγραμμα και για τις γεύσεις που προτιμά. Επίσης, είναι γνωστό ότι επιτρέπει στον εαυτό του μια μέρα «άδεια» από την προσεκτικά ελεγχόμενη δίαιτα και το πρόγραμμα άσκησης που ακολουθεί, τρώγοντας τεράστιες ποσότητες φαγητού, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πιάτων με τηγανίτες, αυγά και πίτσα.

Ο «The Rock» μίλησε πρόσφατα στο Men’s Health και αποκάλυψε τι θα έτρωγε αν ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο.

Ο καλογυμνασμένος αλλά λιχούδης Τζόνσον θα ήθελε να απολαύσει μια πίτσα με διπλή ζύμη, που η μισή θα είχε μπέικον και ανανά και η άλλη μισή θα είχε πεπερόνι!

Αν και ο ανανάς μάς τα χάλασε λίγο, πρέπει να σημειώσουμε πως οτιδήποτε αφορά τη διατροφή του Τζόνσον δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Άλλωστε, ο ίδιος συνηθίζει να αποκαλύπτει τα περίεργα και ασυνήθιστα σνακ που καταναλώνει στο... ρεπό του.

Λίγο καιρό πριν, έδειξε στους φαν του το τεράστιο πιάτο σούσι, με μια γενναία δόση wasabi πάνω του, καθώς και δύο απολύτως γιγαντιαία μπισκότα σοκολάτας, συμβουλεύοντας τους θαυμαστές του: «Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, κεράστε τον και απολαύστε τις "γουρουνιές"».

Κάποια άλλη φορά, έφτιαξε για τον εαυτό του ένα τεράστιο πιάτο ζυμαρικά bolognese με φρυγανισμένα κουλούρια σκόρδου με βούτυρο. Επίσης, συνόδευσε το γεύμα του με ένα μεγάλο μπουκάλι τεκίλα.

Διαβάστε επίσης

Τρίτη ταινία «Mamma Mia!»; Ναι αρκεί να γίνει σε ελληνικό νησί με Μέριλ Στριπ και Σερ

«17 Κλωστές»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς της Cosmote TV σε σκηνοθεσία Τσαφούλια

Σιλβέστερ Σταλόνε: Παίρνει ξανά τα όρη και τα βουνά στα 76 του