ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Site σε πληρώνει 1.000 δολάρια για να δεις όλες τις ταινίες «Fast And Furious»

Fast and Furious X
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχει χρόνο να παρακολουθήσει και τις 10 ταινίες Fast and the Furious.

Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε την ευκαιρία να κερδίσετε 1.000 δολάρια από την άνεση του καναπέ σας κάνοντας binge watching; Μια ενημερωτική ιστοσελίδα, χρηματοπιστωτικού περιεχομένου, προσφέρει 1.000 δολάρια σε ένα άτομο που θα αφιερώσει δύο εβδομάδες και πάνα από 20 ώρες από τη ζωή του για να παρακολουθήσει όλες τις ταινίας Fast and the Furious.

Συγκεκριμένα, το FinanceBuzz, αναζητά έναν τυχερό για να παρακολουθήσει και τις 10 ταινίες του παγκόσμιου franchise δράσης με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel, το οποίο κυκλοφόρησε την πρώτη του ταινία το 2001.

Ο υποψήφιος θα χρειαστεί να νοικιάσει ή να στριμάρει τις ταινίες και επίσης να παρακολουθήσει το «Fast X» σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Η αποστολή του θεατή είναι να καταγράψει τις ζημιές από κάθε τροχαίο ατύχημα που συμβαίνει σε κάθε ταινία, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου «Fast X», που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου (στις ΗΠΑ). Θα πρέπει να σημειώσει επίσης την έκταση των ζημιών, καθώς και πληροφορίες για τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται.

«Ως μπόνους, θα λάβετε μια υγιή εκπαίδευση σχετικά με την αξία της οικογένειας», συν 100 δολάρια για έξοδα streaming, εισιτηρίων σινεμά και σνακ.

Ο ιστότοπος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα ευρήματα για να εκτιμήσει τον ασφαλιστικό αντίκτυπο της αλόγιστης οδήγησης του παγκόσμιου franchise δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πολίτες των ΗΠΑ, άνω των 18 ετών και να υποβάλουν αίτηση έως τις 19 Μαΐου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 26 Μαΐου, ανακοίνωσε το FinanceBuzz.

Διαβάστε επίσης

Waterboys: Το μήνυμα του Mike Scott στους Έλληνες φαν

Netflix: Η Τζένιφερ Λόπεζ και όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Σινεμά: Το αστυνομικό θρίλερ του Τότσικα και η νέα ταινία της Marvel