ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σινεμά: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Killers of the flower Moon
Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στο Killers of the flower Moon
Feelgood Entertainment

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Το νέο έπος του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας, που σε γενικές γραμμές είναι κάπως «φτωχή» από πρεμιέρες.

Δείτε αναλυτικά, τις τρεις -μόλις- ταινίες που κυκλοφορούν στα σινεμά σήμερα Πέμπτη (19/10).

Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού (Killers of the flower Moon)

Βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του Ντέβιντ Γκραν, η ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» μάς μεταφέρει στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 όπου τα μέλη της φυλής Οσέιτζ που είχε πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου.

Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς, κ.ά.

Στο Γραφείο Καθηγητών (The Teachers’ Lounge)

Σκληρές και άβολες αλήθειες σε ένα αντισυμβατικό δράμα σχολικής αίθουσας, όσο και μελέτη για τις σχέσεις εξουσίας και το πώς αυτή νομοτελειακά φθείρει. Ένα καθηλωτικό σχολικό δράμα που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Πανόραμα του Φεστιβάλ Βερολίνου χάρη στη λεπτομερή του ματιά.


Paw Patrol: Η Σούπερ Ταινία (Paw Patrol: The Mighty Movie)

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς.

Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Burt Young: Όταν έβγαζε τα γάντια του μποξ έπιανε τα πινέλα - Το δώρο του Σταλόνε

Νέο τρέιλερ για το «Napoleon»: Ο Χοακίν Φίνιξ παίρνει το στέμμα υπό τους ήχους των Black Sabbath

Όταν ο Τομ Κρουζ «έφαγε πόρτα» από γνωστή σειρά

The Wager: O Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ναυαγεί ξανά στη νέα ταινία του Σκορσέζε