ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απόκριες: Από την Κυριακή (28/1) οι εκδηλώσεις για το 24ο Καρναβάλι του δήμου Νίκαιας - Ρέντη

Απόκριες: Από την Κυριακή (28/1) οι εκδηλώσεις για το 24ο Καρναβάλι του δήμου Νίκαιας - Ρέντη

Με αρλεκίνους, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ και πολλή διασκέδαση θα πραγματοποιηθεί και φέτος η έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, που ετοιμάζει ο δήμος Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη για το 24ο Καρναβάλι.

Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, μπαλονοκατασκευές, αλευρομουτζουρώματα, χορευτικά δρώμενα, καντάδες, ποδηλατοβόλτες μασκαράδων στις γειτονιές της πόλης και παρελάσεις αρμάτων και πληρωμάτων περιλαμβάνει για τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με ελεύθερη είσοδο.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πλατείες και πολιτιστικούς χώρους της πόλης και θα διαρκέσουν από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Η κεντρική παρέλαση αρμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και στον Αγ. Ι. Ρέντη στις 18 Φεβρουαρίου.

Ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σε σχετικές δηλώσεις επισημαίνει ότι το φετινό πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων είναι αφιερωμένο στα παιδιά. «Στόχος μας να ενθαρρύνουμε τη φαντασία αλλά και τη δημιουργική έκφραση των μικρών μας φίλων μέσα από δράσεις ξεγνοιασιάς και κεφιού», αναφέρει ο κ. Ιωακειμίδης και διευκρινίζει πως «εξαιτίας των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που βιώνει η ελληνική οικογένεια όλες οι εκδηλώσεις είναι και φέτος δωρεάν

Όπως άλλωστε εξηγεί ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, «στόχος μας για μια ακόμα χρονιά είναι να αποτελέσει η πόλη την πιο αξιόπιστη πρόταση οικογενειακής ψυχαγωγίας

Σχετικές ειδήσεις