Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου από τα σεξουαλικά όργια σε πισίνα σχολείου.

Αλκοόλ που ρέει άφθονο, καλλίγραμμες καλλονές που φορούν μόνο τα απολύτως απαραίτητα και σεξουαλικά παιχνίδια συνθέτουν ένα διονυσιακό σκηνικό που μόνο σε εκπαιδευτικό ίδρυμα δεν ταιριάζει.

Οι αρχές της πόλης Vladimir στην ανατολική Ρωσία έχουν ξεκινήσει μάλιστα σχετική έρευνα μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα, καθώς ακατάλληλο υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, προκαλώντας την κοινωνική κατακραυγή.

Οι γονείς αδυνατούν να πιστέψουν ότι εμπιστεύτηκαν την εκπαίδευση των παιδιών τους, σε ένα σχολείο, οι υπεύθυνοι του οποίου έδωσαν άδεια για να φιλοξενήσουν ένα σεξ πάρτι! Πόσω μάλλον ότι τα παιδιά τους κολύμπησαν μετά στη συγκεκριμένη πισίνα…

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου, μπορεί να παραδέχθηκε ότι νοίκιασαν την πισίνα σε ενήλικες, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι η κατανάλωση αλκοόλ δεν επιτρέπεται στις εγκαταστάσεις του. Γι΄αυτό το λόγο άλλωστε υπέβαλαν καταγγελία στην αστυνομία…

«Ήταν απλά ένα μπάτσελορ πάρτι και όχι σεξουαλικό όργιο. Εργαζόμενοι του σχολείου μάς οδήγησαν στην πισίνα και είδαν ότι είχαμε αλκοόλ. Όταν φύγαμε καθαρίσαμε», δήλωσε ο Vinogradov, φίλος του γαμπρού, μετά το σάλο που προκλήθηκε.

«Είναι νόμιμο να νοικιάσουν την πισίνα, ωστόσο αν γνώριζαν για το αλκοόλ προβλέπονται κυρώσεις», ανέφερε για τους υπευθύνους του σχολείου εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακατάλληλο βίντεο: Σάλος με τα σεξουαλικά όργια σε πισίνα σχολείου!
01
Ακατάλληλο βίντεο: Σάλος με τα σεξουαλικά όργια σε πισίνα σχολείου!