Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Πόσο… γυμνό αντέχεις στην τηλεόραση; Τα πιο σέξι «ατυχήματα» παρουσιαστριών του 2016

Newsbomb

Περισσότερα… ρούχα ίσως θα έπρεπε να ζητήσουν από τον Άι Βασίλη ορισμένες τηλεπαρουσιάστριες, οι οποίες κράτησαν το ανδρικό κοινό καθηλωμένο στους δέκτες του με τα «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ τους.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση και προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, το «αποκαλυπτικά» είχε την κυριολεκτική του έννοια, ενώ τα δελτία καιρού, ανεξαρτήτως τι έδειχνε ο υδράργυρος, ήταν πιο «καυτά» από ποτέ!

Η «Mirror» συγκέντρωσε λοιπόν τα πιο σέξι ατυχήματα που είχαν τηλεπαρουσιάστριες το 2016. Είτε γιατί επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο (όπως για παράδειγμα η ρεπόρτερ που βουτά με ορμή στη θάλασσα), είτε επειδή διάλεξαν εκρηκτικό συνδυασμό ρούχου με ακατάλληλη δραστηριότητα (όπως η γυμναστική με βαθύ ντεκολτέ), γοητευτικές ρεπόρτερ, παρουσιάστριες καιρού και καλεσμένες εκπομπών αποκάλυψαν στο κοινό πολλά περισσότερα απ' ό,τι ;ίσως αυτό ήλπιζε!

Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης μια παρουσιάστρια καιρού, η οποία διάλεξε τελείως λάθος χρώμα για να σταθεί μπροστά στο green screen, μια συνάδελφό της που ξεκίνησε το δελτίο με βραδινό αποκαλυπτικό φόρεμα, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να τη σκεπάσει με ζακέτα, αλλά και μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση με σορτσάκι, ροζ τιραντάκι και τα πάντα… όλα έξω!

Λείπει πάντως η γνωστή και μη εξαιρετέα πάντως Daniela Crudu, αλλά και η εντυπωσιακή Costanza Calabrese, η οποία ξέχασε ότι καθόταν σε γυάλινο τραπέζι και άνοιξε τα πόδια της στον… αέρα! Η λεπτομέρεια που έκανε τη μεγάλη διαφορά; Δεν φορούσε εσώρουχο!

Απολαύστε την για μία ακόμη φορά στο δεύτερο βίντεο του γκάλερι γιατί ποτέ δεν είναι αρκετό…