SOCIAL MEDIA

Άκης Πετρετζίκης: Ο «βασιλιάς» του ελληνικού Instagram

Άκης Πετρετζίκης: Ο «βασιλιάς» του ελληνικού Instagram
O Άκης Πετρετζίκης κερδίζει το ελληνικό Instagram

Ο λόγος για τον πρώτο Έλληνα MasterChef, τον Άκη Πετρετζίκη. 

Πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους και γνωστούς σεφ της ελληνικής τηλεόρασης και γαστρονομίας, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να δημιουργήσει την δική του «αυτοκρατορία» από το μηδέν.

Πλέον, ο λογαριασμός του Έλληνα σεφ στο Instagram μετράει ένα εκατομμύριο ακολούθους, ξεπερνώντας και αυτούς της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έχει 998.000 followers.

Ο Άκης Πετρετζίκης φυσικά και το γιόρτασε, αναρτώντας μια επετειακή φωτογραφία, φυσικά μέσω Instagram.

«Η φωτογραφία τα λέει όλα! 1.000.000 followers στο Instagram! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος νιώθω αυτή τη στιγμή! Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Για τον ταλαντούχο μάγειρα όλα ξεκίνησαν το 2010, όταν το MasterChef κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση με κριτική επιτροπή τους Λευτέρη Λαζάρου, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Γιάννη Λουκάκο, από όπου βγαίνει νικητής, διάσημος και κατά 50.000 ευρώ πλουσιότερος.

«Οταν είχε ξεκινήσει ο διαγωνισμός του MasterChef ήμουν στην Αγγλία όπου έμεινα για πολλά χρόνια και δούλευα εκεί. Δεν είχα δηλώσει καν εγώ συμμετοχή, ένας φίλος μου το έκανε. Βέβαια όταν με πήραν τηλέφωνα για να πάω για δοκιμαστικό, πήγα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη ο Ακης Πετρετζίκης.