ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το smartwatch που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας

Αυτό είναι το smartwatch που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας
Αυτό είναι το smartwatch που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας

Το τεχνολογικά εξελιγμένο μέλλον που περιμέναμε είναι εδώ 

Μεσημέρι Τετάρτης στο γραφείο και το ένα email διαδέχεται το άλλο. Αισθάνεσθε αγχωμένοι και νιώθετε τους παλμούς της καρδιάς σας να ανεβαίνουν. Πόσο στρες έχετε άραγε αυτή τη στιγμή;

Σηκώνετε τον καρπό σας και ρίχνετε μια ματιά στην οθόνη του ομολογουμένως κομψού smartwatch σας. Τα επίπεδα τους στρες στον οργανισμό σας βρίσκονται πράγματι σε υψηλά επίπεδα οπότε, καλό είναι να βγείτε από το γραφείο και να κάνετε ένα πεντάλεπτο διάλειμμα ή εναλλακτικά, να συνομιλήσετε για κάποιο χαλαρό θέμα με έναν συνάδελφό σας.

Αφού βλέπετε στο «έξυπνο» ρολόι σας πως οι παλμοί της καρδιάς έχουν επανέλθει σε κανονικά επίπεδα, ότι το στρες έχει πέσει και πως η θερμοκρασία σας κυμαίνεται σε φυσιολογικές τιμές, επιστρέφετε στη θέση σας, μπροστά από τον υπολογιστή. Τότε όμως, το Huawei Watch 3 Pro σας υπενθυμίζει κάτι σημαντικό. Τι είναι αυτό; Ότι ξεχάσατε να μεριμνήσετε για την υγιεινή σας και δη, να πλύνετε τα χέρια σας.

Το τεχνολογικά εξελιγμένο μέλλον που περιμέναμε είναι εδώ

Αν προσπαθήσετε να μετατρέψετε τις παραπάνω λέξεις σε εικόνες, πιθανότατα θα νιώσετε ότι πρωταγωνιστείτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι το τεχνολογικά εξελιγμένο «αύριο» που περιμέναμε να ζήσουμε, είναι εδώ και όχι μόνο κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, αλλά την ίδια ώρα αναβαθμίζει την ποιότητας της ζωής μας.

Διότι μπορεί πριν από μερικά χρόνια να αδυνατούσαμε να φανταστούμε πως ένα smartwatch θα μας βοηθούσε να φροντίζουμε καλύτερα την υγεία, την ευεξία, την ασφάλεια και την υγιεινή μας όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα και τώρα, μας τη φέρνουν τα Huawei Watch 3 Series.

Ουσιαστικά, εν έτει 2021 έχουμε στα χέρια μας όλη τη δύναμη της τεχνολογίας για να οργανώνουμε καλύτερα την καθημερινότητά μας και φυσικά, για να έχουμε πιο άμεσο έλεγχο της υγείας μας. Και αρκεί να αναφερθούμε στα χαρακτηριστικά των νέων αυτών smartwatches για να κατανοήσουμε το πόσο πολύ έχει εξελιχθεί η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια και κυρίως, να αναλογιστούμε τις απεριόριστες δυνατότητες του έχουμε… στους καρπούς μας.

Όταν ένα ρολόι μας προστατεύει από τις πτώσεις και τις επιπτώσεις της καθιστικής ζωής

Μια δοκιμή στα νέα αυτά smartwatches ήταν αρκετή για να μας πείσει ότι τα Huawei Watch 3 Pro και Huawei Watch 3, ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την τεχνολογία, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στη φροντίδα της υγείας μας, που αποτελεί και το ζητούμενο στις μέρες μας.

Από τα 100 διαφορετικά είδη προπόνησης για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που μας προσφέρει, μέχρι τον ανιχνευτή θερμοκρασίας δέρματος -που μας προειδοποιεί για το αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στο σώμα μας- και από την ημερήσια και εβδομαδιαία καταγραφή του αριθμού των βημάτων μας, μέχρι τον έλεγχο της ποιότητας του ύπνου μας, την παρακολούθηση των επιπέδων του άγχους μας, την καταμέτρηση των θερμίδων που «καίμε», την υπενθύμιση να φροντίζουμε για την υγιεινή μας πλένοντας συχνά τα χέρια μας και φυσικά, τη φροντίδα της ασφάλειάς μας.

Διότι εκτός από τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερο έλεγχο της υγείας και της ευεξίας μας, τα Huawei Watch 3 Series έρχονται και με μερικές επιπλέον ξεχωριστές λειτουργίες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων.

Να αναφέρουμε απλώς, λοιπόν, ότι τα συγκεκριμένα smartwatches διαθέτουν μία πρωτοποριακή λειτουργία, η οποία μας προστατεύει από τις πτώσεις. Και η ύπαρξη του εν λόγω χαρακτηριστικού μπορεί αναμφίβολα να αποδειχθεί πολύτιμη, ειδικότερα για ηλικιωμένους οι οποίοι ζουν μόνοι τους ή γενικότερα, για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δη, κινητικά. Βλέπετε, αν το Huawei Watch 3 εντοπίσει κάποια πτώση μας, μεταβαίνει αμέσως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ειδοποιεί μια επαφή, που έχουμε καθορίσει εμείς.

Όσο για το αν μπορεί να είναι πάντα δίπλα μας και σε ετοιμότητα να μας βοηθήσει, να τονίσουμε πως οι μπαταριές των συγκεκριμένων smartwatches, μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε απρόσκοπτα και για πολλές ημέρες. Πιο αναλυτικά, το Huawei Watch 3 Pro διαθέτει μπαταρία που διαρκεί πέντε ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode, ενώ το Huawei Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για τρεις ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Ένα smartwatch με την ισχύ ενός smartphone και ανεξάρτητη νοημοσύνη

Τι άλλο μπορεί να μας προσφέρει όμως ένα «έξυπνο» ρολόι για να αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας και να κάνει πιο άνετη και ασφαλέστερη τη νέα πραγματικότητα; Τα νέα Huawei Watch 3 Series είναι κάτι περισσότερο από δύο απλά smartwatches. Για την ακρίβεια, έχουν την ισχύ σύγχρονων smartphones και διαθέτουν τη δική τους νοημοσύνη.

Εκτός, λοιπόν, από την συνεχόμενη παρακολούθηση της υγείας μας και τη διασφάλιση της καλής φυσικής μας κατάστασης, μπορούν επίσης να διευκολύνουν τη ζωή μας, αποκτώντας τον ρόλο των προσωπικών μας βοηθών, σε πολλούς τομείς και ζητήματα που μας αφορούν: Από την οργάνωση των καθημερινών μας υποχρεώσεων μέχρι τις επαγγελματικές μας βιντεοκλήσεις και τα ταξίδια μας.

Για να αντιληφθούμε πόσο πολύτιμο μπορεί να αποδειχθεί ένα τόσο τεχνολογικά εξελιγμένο smartwatch στην καθημερινότητά μας, αρκεί απλώς να αναλογιστούμε πως στο επόμενο ταξίδι μας θα μετατραπεί στον ταξιδιωτικό μας βοηθό, δίνοντάς μας πληροφορίες για τα ταξί που θα χρειαστεί να πάρουμε ή για τις πτήσεις μας. Και για να συμβούν όλα τα παραπάνω, θα χρειαστεί απλώς να σηκώσουμε τον καρπό μας.

Στην ερώτηση, λοιπόν, αν ένα smartwatch μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο, εμείς απαντάμε θετικά. Διότι τα Huawei Watch 3 Series μας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών, που μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας μας και την ίδια ώρα, κάνουν πιο εύκολη και άνετη τη νέα μας καθημερινότητα. Και το σίγουρο είναι πως όταν ένα ρολόι μπορεί να μας υπενθυμίσει να πλύνουμε τα χέρια μας, μας προσφέρει δεκάδες επιλογές άσκησης και μας προστατεύει από πτώσεις, σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό smartwatch. Είναι ένας βοηθός παρακολούθησης φυσικής κατάστασης επαγγελματικού επιπέδου και πολλά περισσότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr