ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13 Pro και Pro Max: Αυτές είναι οι νέες «ναυαρχίδες» της Apple

iPhone 13 Pro και Pro Max: Αυτές είναι οι νέες «ναυαρχίδες» της Apple
Πολλές νέες ρυθμίσεις για τους επαγγελματίες φωτογράφους.
Apple

Όπως κάθε Σεπτέμβρη, έτσι και φέτος, η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και Pro Max - Με Macro photography τα Pro μοντέλα και telephoto σε night mode - Η Apple φαίνεται πως έδωσε μεγάλη βάση στις κάμερες των Pro μοντέλων - Ανανεωμένες και οι τρεις κάμερες

 

Με μικρότερο notch και νέο χρώμα έρχονται τα iPhone 13 Pro και Pro Max, έχοντας για επεξεργαστή τον A15 Bionic.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο event της Apple τα νέα μοντέλα έχουν νέα Super Retina XDR οθόνη και (επιτέλους) 120 Hz. Επίσης, η Apple φαίνεται πως έδωσε μεγάλη βάση στις κάμερες των Pro μοντέλων. Ανανεωμένες και οι τρεις κάμερες. Με Macro photography τα Pro μοντέλα και telephoto σε night mode.

Μεγάλη έμφαση στο Cinematic Mode.

Δείτε την gallery:

Με μεγαλύτερη μπαταρία το iPhone 13 Pro και Pro Max. 1,5 και 2,5 ώρες αντίστοιχα από τους προκάτοχούς τους.

iPhone 13

Στο event με κεντρικό οικοδεσπότη τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, τον Τιμ Κουκ, μετά το ipad και το Apple Watch παρουσιάστηκε το νέο iPhone 13, το καμάρι της εταιρείας.

Το νέο μοντέλο για έχει νέο λουκ με διαγώνιες κάμερες πίσω. Η Apple αναφέρει πως τα iPhone 13 έχουν τις ισχυρότερες δύο κάμερες στο χώρο των smartphones. Τα νέα μοντέλα θα έχουν Cinematic Mode για βίντεο βγαλμένα από ταινία.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι τα iPhone 13 και iPhone 13 mini θα υποστηρίζουν 5G ενώ θα έχουν μεγαλύτερη μπαταρία. 1,5 ώρα περισσότερη στο iPhone 13 mini σε σχέση με το iPhone 12 mini και 2,5 ώρες περισσότερες στο iPhone 13 σε σχέση με το iPhone 12.

Δείτε την gallery:

Ο επεξεργαστής είναι πλέον ο Α15 Bionic, 6πυρηνος ο οποίος περιλαμβάνει 15 δισ. μεμονωμένους ημιαγωγούς. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να εκτελεί 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Εκτόξευση» ημερήσιου αριθμού τεστ - Πόσα κρούσματα εντοπίστηκαν σε παιδιά

Κορονοϊός - Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός εισαγγελέας ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο της Καρολάιν