ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Το site για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το site για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Νομίζετε ότι το ξέρετε, νομίζετε ότι το ΄χετε αλλά δεν είναι έτσι. Το ITA Matrix είναι σχετικά άγνωστο αλλά είναι σύμφωνα με τους ειδικούς το πιο αποτελεσματικό στην αναζήτηση φθηνών πτήσεων.

Φτιάχτηκε από το MIT και διαθέτει δεκάδες επιλογές. Μπορείτε να δείτε τις πτήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή να τσεκάρετε το ημερολόγιο μιας ολόκληρης εβδομάδας. Σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε μέχρι και round trip. Αυτό που έχει το ITA Matrix και δεν είναι διαθέσιμο στα άλλα δημοφιλή sites αναζήτησης είναι πολύ απλά, όλες οι πτήσεις. Το κάθε site επιλέγει εταιρείες με βάση την προμήθεια που πρέπει να πληρώσει. Οπότε κάποιοι αερομεταφορείς πολύ απλά εξαφανίζονται.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορείτε μέσω του ITA Matrix να κάνετε κράτηση. Βέβαια αν έχετε βρει πραγματικά τη φθηνότερη πτήση, το να πάτε στο site της αεροπορικής και να την κλείσετε από εκεί δεν είναι και τόσος μεγάλος κόπος. Το Matrix σας παρέχει τους κωδικούς της πτήσης, έτσι ώστε να μπορείτε να κλείσετε εύκολα είτε σε γραφείο ταξιδίων είτε στην αεροπορική.

Σχετικές ειδήσεις