ΖΩΔΙΑ

Τοξότης ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Ο Άρης στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο σπίτι

Τοξότης ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Ο Άρης στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο σπίτι
Πρόσεχε! Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να μην μπορέσεις να αντισταθείς στις παρορμήσεις σου
astrology.gr

Ζώδια - Τοξότης: Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σου υπόσχεται μεν πολλά αλλά με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο να ξεκαθαρίσεις το τοπίο ανάμεσα σε νυν και πρώην

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντι σου μπορεί να ευεργετηθείς από κάποιον/α που βοήθησες στο παρελθόν ή/και να σε προστατέψει η ίδια η… μοίρα από μια κακοτοπιά! Αναφορικά πάντως με τις τρέχουσες υποθέσεις σου, να θυμάσαι πως μια συμφωνία ή συνεργασία, πέρα από τα οικονομικά πλεονεκτήματα που σου δίνει, ίσως να κρύβει πίσω της και δεσμεύσεις που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα περιορίσουν τις ελευθερίες σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια αναστάτωση στο σπίτι ή/και το οικογενειακό σου περιβάλλον, με αφορμή κι αιτία τα περιουσιακά ή/και τα παιδιά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/05

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σου υπόσχεται μεν πολλά αλλά με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο να ξεκαθαρίσεις το τοπίο ανάμεσα σε νυν και πρώην, υπάρχει μάλιστα σοβαρό ενδεχόμενο να επιλέξεις την πιο «τοξική» σχέση, κυνηγώντας τις ηδονές. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το πρόβλημα μπορεί να γίνει μεγαλύτερο από τη στιγμή που δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στις παρορμήσεις σου.