ΖΩΔΙΑ

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 17/5: Αν είσαι σε σχέση πρόσεχε μην οδηγηθείς σε παράλληλες καταστάσεις

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 17/5: Αν είσαι σε σχέση πρόσεχε μην οδηγηθείς σε παράλληλες καταστάσεις
Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Μην παραλείψεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, αφού κάτι τοξικό ή... κολλητικό σε απειλεί.

Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε ανάλαφρες καταστάσεις, με τις εντυπώσεις να προηγούνται της ουσίας, σημασία έχει όμως το ότι θα περάσεις καλά κι όσο για τα... άλλα τα σοβαρά, κάθε πράγμα στον καιρό του! Παράλληλα βέβαια, με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα, μην παραλείψεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, αφού κάτι τοξικό ή... κολλητικό σε απειλεί. Κατά τα άλλα βέβαια, είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, εσύ όμως μην μείνεις μόνον στην επιφάνεια και ψάξε για τους πραγματικούς ενόχους.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/05

Ανήκεις σίγουρα στους ευνοημένους της περιόδου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας εκείνες τις επιλογές που απλά επιβεβαιώνουν την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεις ενίοτε τα προσωπικά σου! Και βέβαια το μεγαλύτερο ζήτημα τίθεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού είναι σχετικά εύκολο να οδηγηθείς σε παράλληλες καταστάσεις.