ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Θα δεις «άσπρη» μέρα στα οικονομικά σου!

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 20/05: Θα δεις «άσπρη» μέρα στα οικονομικά σου!
Το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στην βελτίωση των οικονομικών σου
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί «κάτι» στο οποίο εμπλέκεται κι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Το εξάγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα ή να νοιώσεις πολύ πιο ασφαλής. Δεν χρειάζεται όμως να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες που από τη μια πλευρά μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου σε ένα πρόσωπο, από την άλλη όμως μπορεί να σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση στα εργασιακά σου. «Παίζει» ακόμη η απόκτηση ενός ιδιαίτερου pet.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/05

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί «κάτι» στο οποίο εμπλέκεται κι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν παρασκηνιακές διαδικασίες. Αν πάλι είσαι μόνος/η κι ένα πρόσωπο εκδηλώσει απρόσμενα το ενδιαφέρον του για σένα, μπορείς μεν να ζήσεις την εμπειρία σου αλλά αν αρχίσεις να τρέφεις προσδοκίες περί αποκλειστικότητας, μάλλον θα διαψευστείς στην πορεία.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 20/05/2022;