ΖΩΔΙΑ

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 22/5: Ένα λάθος ή μια εξαπάτηση θα σου στοιχίσει οικονομικά

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 22/5: Ένα λάθος ή μια εξαπάτηση θα σου στοιχίσει οικονομικά
Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να μην έχει κακές προθέσεις αλλά το ότι σου λέει ψέματα... φτάνει και περισσεύει για να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου!
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Ίσως μάλιστα να «την πατήσεις», από την καλή σου την καρδιά

Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι πιθανόν να συμβεί κάτι το δυσάρεστο στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως και να «τα βρείτε» σεξουαλικά, σε αυτήν την περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως «την πατήσεις» και κολλήσεις. Ίσως πάλι να ενταχθείς σε μια ομάδα ή έναν συλλογικό φορέα που όντως μπορεί να παίξει θετικό ρόλο ως προς τις επιδιώξεις σου αλλά από την άλλη πλευρά είναι και «φωλιά» ανομίας και διαπλοκής. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί ένα λάθος ή μια εξαπάτηση που θα σου στοιχίσει οικονομικά, ίσως μάλιστα να «την πατήσεις», από την καλή σου την καρδιά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/05

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, μια διάψευση των προσδοκιών σου μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά, όσο... ανέβηκες αρχικά κι ακόμη πιο κάτω αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το... ουδέν κακόν, αμιγές καλού, αφού τουλάχιστον θα μάθεις ποιόν/α μπορείς να εμπιστεύεσαι και ποιόν/α όχι. Ίσως βέβαια το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να μην έχει κακές προθέσεις αλλά το ότι σου λέει ψέματα... φτάνει και περισσεύει για να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου!