ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου

Ζώδια - Υδροχόος: Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε αλλαγές ή και σε μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να τις προκαλέσεις εσύ, έχοντας «πήξει» στη ρουτίνα.

Δεν χρειάζεται όμως να «τρελάνεις» τους δικούς σου, μπορείς απλά να αλλάξεις διαρρύθμιση ή ακόμη και χώρο διαμονής, στα πλαίσια μιας περιστασιακής ανανέωσης. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια και εξόδους με... περιπετειώδη αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα γρήγορο μέσον ή να εκφράσεις δυναμικά τις απόψεις σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες παρεμβάσεις οικείων ή συγγενών δεν θα σε αφήσουν να την χαρείς όπως θα ήθελες, ίσως μάλιστα ο χώρος σου να γίνει… κέντρο διερχομένων! Ωστόσο πάντα υπάρχουν «τρελά» πράγματα που μπορείς να κάνεις από κοινού με το ταίρι σου, ενδυναμώνοντας τους δεσμούς σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν αναμένεται κάτι «δεμένο», ίσως όμως ένα πρόσωπο που σε κοντράρει να επιθυμεί διακαώς την συνεύρεσή σας!