ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου

Ζώδια - Υδροχόος: Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε αλλαγές ή και σε μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να τις προκαλέσεις εσύ, έχοντας «πήξει» στη ρουτίνα.

Δεν χρειάζεται όμως να «τρελάνεις» τους δικούς σου, μπορείς απλά να αλλάξεις διαρρύθμιση ή ακόμη και χώρο διαμονής, στα πλαίσια μιας περιστασιακής ανανέωσης. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια και εξόδους με... περιπετειώδη αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα γρήγορο μέσον ή να εκφράσεις δυναμικά τις απόψεις σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες παρεμβάσεις οικείων ή συγγενών δεν θα σε αφήσουν να την χαρείς όπως θα ήθελες, ίσως μάλιστα ο χώρος σου να γίνει… κέντρο διερχομένων! Ωστόσο πάντα υπάρχουν «τρελά» πράγματα που μπορείς να κάνεις από κοινού με το ταίρι σου, ενδυναμώνοντας τους δεσμούς σας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν αναμένεται κάτι «δεμένο», ίσως όμως ένα πρόσωπο που σε κοντράρει να επιθυμεί διακαώς την συνεύρεσή σας!

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων