ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Μην υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Μην υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση απλά «μην ανακατεύεσαι με τα πίτουρα».
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι βέβαιο ότι μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου 

Με τον Άρη στον Κριό να αναμοχλεύει το παρασκήνιο, δεν θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο», τις προθέσεις και τα σχέδια δηλαδή εκείνων που μπροστά σου σε υποστηρίζουν αλλά από πίσω σου «σου σκάβουν τον λάκκο», Ωστόσο εσύ μην παρανομήσεις σε καμία περίπτωση, αφού σε περιμένει θέση στο… κρατητήριο! Παράλληλα, η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί τη δυναμική εμπλοκή σου σε μια υπόθεση, αν είναι όμως να αρχίσεις να τρέχεις για καταθέσεις και μαρτυρίες σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν προσωπικά να σου… λείπει το βύσσινο, αφού τα νεύρα σου θα φτάσουν στο… Θεό!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/06

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι βέβαιο ότι μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα περιπλέκονται, αφού πρώτον δεν ξέρεις τι «κουμάσι» είναι ο καθένας και δεύτερον φαίνεται να υπάρχουν και κρυφές πτυχές στην όλη υπόθεση και μην απορήσεις αν «χρησιμοποιηθείς» στα πλαίσια μιας αντιζηλίας. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση απλά «μην ανακατεύεσαι με τα πίτουρα».