ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Μία αποκάλυψη θα σε αιφνιδιάσει!

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Μία αποκάλυψη θα σε αιφνιδιάσει
Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Ο Ερμής στο 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια αποκάλυψη που θα σε αιφνιδιάσει, ίσως μάλιστα να δεις… καλό από έναν εν δυνάμει «εχθρό» σου.

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια συλλογική προσπάθεια ή μια παρέα, που έχει ως αντικείμενο κάτι το ασυνήθιστο, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εκπλαγείς αρνητικά από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης, που θα δείξει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στο 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια αποκάλυψη που θα σε αιφνιδιάσει, ίσως μάλιστα να δεις… καλό από έναν εν δυνάμει «εχθρό» σου, όσον αφορά δε σε θέματα υγείας και διατροφής όλα αυτά που συστήνονται για άλλους, σε εσένα μπορεί να έχουν παρενέργειες.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/06

Με τον Ουρανό να μπαίνει γερά στο «κόλπο», όλα τείνουν να αλλάξουν και μάλιστα με απότομο τρόπο, κάτι που ίσως να μην σου αρέσει αλλά αν μπορείς κάνε κι αλλιώς! Αν πάντως είσαι μόνος/η και στραφείς προς κάτι «ξένο» ή εξωτικό, θα δικαιωθείς, ενώ μπορεί να συμβεί και κάτι απρόβλεπτο με φίλο/η. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να την ανανεώσεις με πρωτότυπες δράσεις ή να επιδείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο, προς το καλύτερο εννοείται!

Σχετικές ειδήσεις