ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07: Ίσως να ρυθμιστεί ένα περιουσιακό σου ζήτημα

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07: Ίσως να ρυθμιστεί ένα περιουσιακό σου ζήτημα
Αν είσαι μόνος/η, έχεις όλα τα περιθώρια για να βρεθείς σε μια «ζεστή» αγκαλιά
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής.

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα ενθαρρύνει την πεποίθησή σου πως η οικογένεια και οι Παραδόσεις είναι ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας και βέβαια θα κάνεις οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, από την άλλη πλευρά όμως τίθεται κι ένα ζήτημα αξιοκρατίας, αφού οι «δικοί σου» άνθρωποι δεν είναι κατ’ ανάγκη και οι καλύτεροι. Ίσως βέβαια να ρυθμιστεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, είναι πιθανό να επωμιστείς περισσότερες εργασίες. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 08/07

Αν είσαι μόνος/η, έχεις όλα τα περιθώρια για να βρεθείς σε μια «ζεστή» αγκαλιά ή έστω να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει. Ίσως μάλιστα η αρχή να γίνει στον χώρο της εργασίας σου ή σε μια φάση ανταλλαγής-προσφοράς υπηρεσιών. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από μοιράσματα, εκμυστηρεύσεις αλλά και αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.