ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 05/08

Ημερήσιες Προβλέψεις 05/08
Με τη Σελήνη στο Σκορπιό και να θες δεν μπορείς να μη δώσεις σημασία
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: Αν σου προταθεί μια «βρώμικη» συναλλαγή, δεν είναι σκόπιμο να την αποδεχθείς αφού θα μπλέξεις χειρότερα.

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό και να θες δεν μπορείς να μη δώσεις σημασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή τη διατροφή σου, μη βιαστείς ωστόσο να πάρεις αποφάσεις, ούτε να ακολουθήσεις μια αγωγή. Επιπλέον, ο ύπνος σου μπορεί να αναστατωθεί από… διάφορες αιτίες! Παράλληλα, αν είσαι... τυχερός/η μπορεί να ωφεληθείς ύστερα από ζημιές άλλων, υπάρχει ωστόσο και το κακό σενάριο να χάσεις κάτι πολύτιμο. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια «βρώμικη» συναλλαγή, δεν είναι σκόπιμο να την αποδεχθείς αφού θα μπλέξεις χειρότερα. Αν πάλι δεις πως κάτι δεν «σου βγαίνει», άσε το για μια άλλη φορά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 05/08

Δεν έχεις βέβαια καμία διάθεση να μπλέξεις σε «βαριές» καταστάσεις, όταν όμως όλα υπαγορεύονται από ένστικτα και απωθημένα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου… ξημερώσει! Ακόμη ίσως λάβεις ένα δώρο που δηλώνει την έντονη επιθυμία κάποιου/ας για σένα, σε καμία περίπτωση όμως δεν πιστοποιεί και τον σεβασμό του/της στα «θέλω» σου. Όπως κι αν έχει πάντως τήρησε τα δέοντα ως προς την υγιεινή και προστασία σου στο σεξ.