ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/08: «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς... σχέσης

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/08: «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς... σχέσης
«Ουδέν κακόν, αμιγές καλού»
astrology.gr

Ζώδια -Ταύρος: Δεν είναι δύσκολο να εγκλωβιστείς συναισθηματικά ανάμεσα στο «τώρα» και το «χθες», εξ αιτίας… πρώην καταστάσεων!

Η χιαστί Ήλιου-Πλούτωνα συνηγορεί στην ενασχόλησή σου με οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ίσως όμως οι λόγοι να μην είναι ευχάριστοι κι ας αποδειχθεί στο τέλος ότι «ουδέν κακόν, αμιγές καλού». Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί μια φάση εσωστρέφειας και πέρα από τη δυνατότητά σου να αναπλάσεις ένα μοντέλο του παρελθόντος, τα… καλά νέα είναι ότι μπορεί να βρεθείς τετ α τετ με ένα πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Από την άλλη όμως δεν είναι δύσκολο να εγκλωβιστείς συναισθηματικά ανάμεσα στο «τώρα» και το «χθες», εξ αιτίας… πρώην καταστάσεων!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/08

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και υλική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης, που μπορεί να σου έχει αφήσει κι απωθημένα, κάτι όμως που, όπως καταλαβαίνεις, θα δημιουργήσει μπερδέματα και προβλήματα στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η.